sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

BAKAN KASAPOĞLU, BAYRAMPAŞA’DA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Bayrampaşa Kaymakamlığı Yaz Spor Okulu’nun açılışına katılmak üzere Bayrampaşa’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gerçekleştirdiği ziyaretlerde gençlerle bir araya geldi.

BAKAN KASAPOĞLU, BAYRAMPAŞA’DA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
  • 28 Haziran 2019, Cuma 17:10

Bayrampaşa Kaymakamlığı Yaz Spor Okulu’nun açılışına katılmak üzere Bayrampaşa’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi’ni (BAYGEM) ziyaret ederek burada gençlerle bir araya geldi. Türkiye’nin ilk gençlik radyosu BAYGEM Radyo’da canlı yayına da katılan Bakan Kasapoğlu ve Başkan Aydıner gençlerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. BAYGEM ziyaretinin ve radyo programının ardından Başkan Atila Aydıner, Kasapoğlu’nu makamında ağırladı. İkili daha sonra birlikte Yaz Spor Okulu açılış programına katıldı.

Ziyaretleri sırasında Bakan Kasapoğlu’na eşlik eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Bayrampaşamız’da ağırlamaktan onur duyduk, ilçemizdeki sportif yatırımlarımızı ve çalışmalarımızı konuşarak planladığımız gençlik projelerimizi istişare ettik. Kıymetli ziyaretleri için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

"BÜTÜN İMKANLARIMIZLA GENÇLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ"

Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı'nda düzenlenen Yaz Spor Okulu açılış organizasyonda konuşan Bakan Kasapoğlu, etkinliğe katılan çocukların heyecanına ortak olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın uzun yıllardır düzenlediği yaz spor okullarının artık daha coşkulu ve kalabalık geçtiğini ifade eden Bakan Kasapoğlu, “Bizler bütün imkanlarımızla gençlerimizin yanında olacağız ve inşallah bu gençler, bu çocuklar arasından dünya ve olimpiyat şampiyonları çıkaracağız.”

Çocukların spor alışkanlığı kazanmasında velilere de büyük iş düştüğüne dikkat çeken Gençlik ve Spor Bakanı, şöyle devam etti:

"Biz çocuklarımız için bu yaz spor okulunu hizmete açtık. Bu bizim sorumluluğumuz ve görevimiz ama sizlerin de bu çağrıya kayıtsız kalmayıp evlatlarınızı buraya getirmeniz, işin hayati noktası. Sporun her branşı ayrı bir değer, biz bütün sporları çok önemsiyoruz. Hepsinin yeri, faydası, insan ruhuna, bedenine, zihnine kattıkları başka. Bu açıdan biz sporun her branşını yaygınlaştırmak, aslında sporun kendisini yaygın hale getirmek ve toplum hayatının ayrılmaz bir parçası kılmak gayretindeyiz. Günden güne sayısı artan, gelişen, yenilenen tesislerimiz ve imkanlarımızla teknik olarak donanımımızı en üst seviyeye taşımış durumdayız. Bu yolda en güçlü ilham kaynağımız ve destekçimiz Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Biz de onun bize açtığı bu yol sayesinde bu ülkede hizmet ulaştırmadığımız bir tek köşe, bir tek kişi kalmayıncaya kadar çalışıyoruz. Sportif başarılarda inşallah çok daha güzel noktalara geleceğiz. Başarıları hem artıracak hem istikrarlı hale getireceğiz."

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu konuşmasının ardından çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık