sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3729
  • Euro 34.9748
  • GR ALTIN 2325.6
  • ÇEYREK 3826.1

7. ÖYKÜ YARIŞMASI BAŞLIYOR

Zeytinburnu Bilgi Evleri’nin gelenekselleşen etkinliklerinden ‘7. Öykü Yarışması’ için başvurular başladı.

7. ÖYKÜ YARIŞMASI BAŞLIYOR
  • 17 Şubat 2022, Perşembe 0:08

Zeytinburnu Bilgi Evleri’nin gelenekselleşen etkinliklerinden ‘7. Öykü Yarışması’ için başvurular başladı. 

Dilin doğru ve etkin bir biçimde kullanılmasını teşvik etmenin yanı sıra öykücülüğümüze yeni eserler kazandırmanın da amaçlandığı yarışmanın finalinde Zeytinburnu Belediyesi tarafından kazananlara; toplam 61 bin 500 TL para ödülü dağıtılacak.

Zeytinburnu’nda, pek çok kültürel faaliyette bulunan Bilgi Evleri; gençlere kültürel şuur ve okuma sevgisi kazandırmak için gerçekleştirdiği ‘Öykü Yarışması’ ile genç yazarların ortaya çıkmasına imkân sunuyor.
Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezi’nin ortak yürüttüğü projelerden biri olan ‘7. Öykü Yarışması’ için başvurular 14 Şubat’tan itibaren başladı.

ZEYTİNBURNULU GENÇLERE POTANSİYELLERİNİ ORTAYA ÇIKARMA FIRSATI

Yarışmaya; Zeytinburnu sınırları içerisinde ikâmet eden, çalışan, Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezi’ne üye olan bireylerin yanı sıra 6. sınıftan itibaren tüm öğrenciler, yetişkinler başvuruda bulunabilecek. Katılımın şahsen yapıldığı Öykü Yarışması’nın konusu ise ‘serbest’ olacak.

Her katılımcının yarışmaya en fazla 2 öykü ile başvuruda bulunabileceği eserlerin son teslim tarihi 16 Nisan 2022.

DERECEYE GİRENLER AİLESİYLE ‘ÇANAKKALE DOĞA VE TARİH KAMPI’NA DA GİDEBİLECEK

Başkan Ömer Arısoy’un katılımı ile 4 Haziran’da Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek ödül töreninde; birincilere 7 bin 500, ikincilere 5 bin, üçüncülere 3 bin TL para ödülü verilecek. İlk üç dereceye girenler ayrıca ailelerinden iki kişi ile birlikte 5 gece 6 gün sürecek Çanakkale Doğa ve Tarih Kampı’na gidebilecek. Her kategoriden seçici kurul tarafından seçilen beş eser sahibi ise bin TL mansiyon ödülü almaya hak kazanacak.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık