ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Kaymakam Dr. Soner Şenel ile birlikte 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yılı münasebetiyle ilçedeki şehit ailelerini ziyaret etti.

Yerel Gerçek

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yılı münasebetiyle ilçedeki şehit ailelerini Kaymakam Dr. Soner Şenel ile birlikte ziyaret etti. Şehit annelerine çiçek takdim eden Başkan Aydıner, “Aziz şehitlerimize milletçe büyük bir vefa borcumuz var. Başta Çanakkale olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Onların kıymetli ailelerine de en derin saygılarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Atila Aydıner, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yılı dolayısıyla Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel ile birlikte Bayrampaşalı şehitler Recep Çavdar ile Metin Şahin’in ailelerini evlerinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında şehit annelerine çiçek takdim eden Başkan Atila Aydıner, “Aziz şehitlerimize milletçe büyük bir vefa borcumuz var. Başta Çanakkale olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Onların kıymetli ailelerine de en derin saygılarımı sunuyorum. Onlar bizim için çok değerli” ifadelerini kullandı.