Başkan Usta Merkez Mahallesi’nde İncelemelerde Bulundu

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ihtiyaçların tespiti ve yerinde çözüm için Merkez Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Yerel Gerçek

Her hafta farklı bir mahalleyi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta bu hafta Merkez Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve saha personelinin de hazır bulunduğu saha ziyaretinde ihtiyaçların tespiti ve yerinde çözüm adına incelemeler yapıldı. Ulaşımdan altyapıya, imardan çevre temizliğine kadar mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Usta, iş yerlerini de ziyaret ederek sık sık vatandaşlarla sohbet etti.

Mahallede ve ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Usta, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. İhtiyaçlar doğrultusunda ilgili birimlere notlar aldıran Başkan Usta, tespit edilen ihtiyaçların en kısa zamanda tamamlanması adına çalışma yapılacağını belirtti. Yerinde tespit ve saha inceleme çalışmaları önümüzdeki haftalarda diğer mahallelerle devam edecek.