AK PARTİ BAYRAMPAŞA TEŞKİLATI’NDA GEÇMİŞTE GÖREV ALAN TEŞKİLAT MENSUPLARI BULUŞTU

İstanbul Milletvekili Sn. Canan Kalsın, İlçe Başkanı Ersin Saçlı, kadın ve gençlik kolları başkanları, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ak Parti Bayrampaşa Teşkilatı’nda önceki dönemlerde ilçe yönetiminde…

Yerel Gerçek

İstanbul Milletvekili Sn. Canan Kalsın, İlçe Başkanı Ersin Saçlı, kadın ve gençlik kolları başkanları, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ak Parti Bayrampaşa Teşkilatı’nda önceki dönemlerde ilçe yönetiminde görev almış ve meclis üyeliği yapmış olan teşkilat mensupları ve meclis üyeleriyle Hasbahçe’de bir toplantı düzenledi. 

Büyük bir aile olmanın bilinciyle geçmişten bu günümüze kadar Ak Parti Bayrampaşa Teşkilatı’nda görev almış dava arkadaşlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden ilçe Başkanı Ersin Saçlı yaptığı konuşmada her bir teşkilat mensubuna davamız için yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. 


Ersin Başkan önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vererek eski teşkilatçıların bu süreçte aktif olmalarını öncelikle sandıklarına sahip çıkıp yeni yönetimlerin yanında yer alıp onlara destek vermelerini istedi.