sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

  • 25 Ağustos 2019, Pazar 1:17
Selahattin BÖLÜKBAŞI

Selahattin BÖLÜKBAŞI

Rumeliler kenetlendi!

Boşnaklara hakaret eden bir televizyon yorumcusunun 21 ay sonra tekrar aynı kanalda ekrana çıkması sonucu, tüm Rumeli camiası adeta bir olarak bu edepsizi hep birlikte protesto etme kararı aldı...

2 Yıl önce Beyaz Tv’de yayınlanan bir programda Boşnaklar’a hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı (ROK), programdan kovulmuştu. 
21 Ay sonra tekrar programa çıkacağı söylenen ROK’un,   özellikle Boşnak camiası tarafından tepki alması sonucu kanal sahibi Osman Gökçek, ROK’un Beyaz Tv’deki spor programına alınmayacağını ifade etmesine rağmen ekranda yeniden edepsiz, ahlaktan yoksun yorumcu ROK’u gören Boşnak derneklerinin yöneticileri soluğu Beyaz Tv binasının önünde aldı.


ROK katıldığı programdaki ilk açıklamasında; bir eşeklik ettigini ve yaptığı yanlıştan dolayı Boşnak camiasından özür dilediğini  ifade etti. Lakin özrü inandırıcı gelmedi.


Boşnaklara yapılan bu hakaret tüm Rumeli  camiasını adeta kenetledi.


Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla  Beyaz Tv önünde 25 Ağustos Pazar akşamı 21:00’da buluşma kararı alan Rumeli camiasının, kendisine yakışır bir şekilde bu ahlaksız yorumcuyu protesto etmesi bekleniyor.


Demek ki istendiği zaman tek hedef doğrultusunda birleşebiliniyor. Umarız ki bu birlikte hareket edebilme gücümüzü seçim zamanlarında da gösterek; içimizden çıkaracağımız tek aday adayı ile siyasette  Rumeliler olarak kendimize yer bulabiliriz. Her dernekten bir aday adayı ile bizi ancak dolgu malzemesi yaparlar.


Tüm televizyon kanalları içerisindeki en düzeysiz spor programının en ahlaksız yorumcusu olan ROK’u şiddetle kınıyoruz. Adalete gidip cezasını çekmeden, bir daha asla herhangi bir programda onu görmek istemiyoruz.


Sevgi ve saygılarımla..
 Allah’a emanet olun...


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yukarı çık