sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5935
  • Euro 34.842
  • GR ALTIN 2512.1
  • ÇEYREK 4134.5

  • 24 Aralık 2018, Pazartesi 1:55
Selahattin BÖLÜKBAŞI

Selahattin BÖLÜKBAŞI

Keşke STK’lar her zaman ziyaret edilse..

Büyükşehir belediye başkan adaylarının çoğu açıklandı. Ak Parti İstanbul’u henüz açıklamadı ama TBMM Başkanı Sn. Binali Yıldırım’ın aday olacağına kesin gözle bakılıyor. Bu hafta ilçe belediye başkan adayları da açıklanmaya başlanacak. 

Dikkat çeken bir detay CHP ile İyi Parti arasında kurulan ittifak sonucu ilçe belediye başkan ve başkan yardımcılıklarını yasak olmasına rağmen sözleşmeli olarak paylaşarak anlaşmaları. Ak Parti ile MHP arasında daha sağlam bir ittifak olduğu ve bu tür paylaşımlara girilmediğini gözlemlemekteyiz. 


Bayrampaşa’da belediye başkan ve meclis üyesi aday adayları harıl harıl çalışmakta. Adaylar açıklanmamasına rağmen STK’lar sık sık ziyaret edilmekte. Keşke STK’lar sadece seçim dönemlerinde değil de; her zaman ziyaret edilse.


Haber sitemiz www.yerelgercek.com ‘da Bayrampaşa ve ulusal haberlerin yanı sıra spor haberlerini de güncel olarak işlemekteyiz. Futbol öne çıksa da diğer spor dallarını da ajansımızdan bize aktarıldığı kadar sitemizde bulabilirsiniz. 


Türk milleti olarak özellikle siyaset ve futbol konusunda kendimizin oldukça bilgili olduğunu zannederiz. Örneğin Beşiktaş’ı 2 yıl art arda şampiyon yaptıktan sonra, takımdaki önemli futbolcuların satılması üzerine gelen başarısızlık sonrası; Türkiye’yi de tarihinde ilk kez Dünya 3. yapan Şenol Güneş Hoca’ya eleştiride bulunabiliyoruz.


Siyasette de haddini bilmezin biri “A.Ş.” çıkmış dönemindeki başarıların hepsini kendisine atfedebiliyor ve yarım saatlik yaptığı konuşmada 55 kez “ben” diyebiliyor. Oysa çok iyi biliyoruz ki başarı asla sadece bir kişiye ait olamaz. Hele hele Ak Parti’de başarı, zafer kişilerin de ötesinde Allah’a ait olarak görülür. “Çalışmak bizden, zafer Allah’tan” denir.


Adayların açıklanması ile ivme kazanacak olan seçim sürecinde sağduyuyu elden bırakmadan, rakiplere de saygı duyup kardeşlik ve barış içerisinde bir seçim süreci geçirmemizi diliyorum.

Allah’a emanet olun.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yukarı çık