sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4979
  • Euro 34.7518
  • GR ALTIN 2423.9
  • ÇEYREK 3987.2

  • 28 Haziran 2019, Cuma 8:46
Selahattin BÖLÜKBAŞI

Selahattin BÖLÜKBAŞI

İstanbul'umuza hayırlı olsun

Tekrarlanan İstanbul seçimleri, 23 Haziran’da halkımızın sandıklara giderek yaptıkları tercih sonrası tamamlanmış oldu. 


A partili ya da B partili, hangi partiden olursa olsun kazanan adayın İstanbul’umuz için güzel hizmetlerde bulunmasını diliyoruz. Ki gerçek anlamda kazanan İstanbul’umuz olsun.


Seçim sürecinde zaman zaman kızışan bir ortam vardı. Sinirler iyice gerildi. Hakaret eden oldu. Hem de ilde devleti temsil eden en  büyük makama hakaret eden oldu. 


17 Yıl sonra ilk kez adaylar ekran başında birarada projelerini açıkladı. Kimisi gerçekten projelerini anlatmak telaşındaydı. Kimisi ise “projeriniz nedir” sorusuna dahi “halkımızı kucaklayacağız” gibi soyut kavramlı cevaplar verdi. İstanbul için hiçbir projesi olmayan bu aday, daha önce yönettiği bir ilçe belediyesinin borçlarını 3-4 katına çıkarmasına rağmen İstanbullular tarafından göreve getirildi.


Kişilere ya da partilere odaklı düşünmeden İstanbul’umuza son 25 yıldır verilmekte olan hizmetlerin devam etmesini istiyoruz.
Ak Parti adına kaybedilen bu belediye seçiminde suçlu aramaya gerek yok. Hele hele yaz güneşinde, sıcağa rağmen, oruçlu oruçlu, kapı kapı dolaşan teşkilat mensubu arkadaşları suçlamaya hiç gerek yok. 


En iy adayla seçime girildi. Doğru kampanyalarla çalışıldı. 


Bayrampaşa’da başta Belediye Başkanı Atila Aydıner olmak üzere, İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, 3 ana kademe yönetim kurulları, mahalle teşkilatları, önceki dönem ilçe başkanı Cemil Yıldız ile eski eski Bayrampaşa Belediye Bşk. ve eski milletvekili Hüseyin Bürge Bayrampaşa’nın her sokağını karış karış arşınlayarak, girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmadılar.


İlçe Başkanı Ersin Saçlı ve SKM tarafından hazırlanan program doğrultusunda yapılan özverili çalışmalar sonucu gelen sonuç tamamen milletin iradesidir. 


Bu sonucun Bayrampaşa ve İstanbul’umuz için hayırlı olmasını diliyoruz.


Allah’a emanet olun...


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yukarı çık