sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5075
  • Euro 34.9401
  • GR ALTIN 2439.6
  • ÇEYREK 4013.8

  • 04 Ağustos 2019, Pazar 17:12
Selahattin BÖLÜKBAŞI

Selahattin BÖLÜKBAŞI

DERNEKLERİMİZE...

Değerli dernek yöneticilerimizden basın olarak önemli bir isteğimiz var.


Değerli dernek başkan ve yöneticileri; öncelikle her birinize kurduğunuz sivil toplum kuruluşları ile verdiğiniz hizmetler için Bayrampaşa'da doğup büyüyen birisi olarak hem kendi adıma hem de Bayrampaşa ve İstanbullu hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.


Yerel Gerçek dergi ve haber sitesi olarak tüm derneklerimizin yanında olmak istediğimizi belirtmek istiyoruz. Bayrampaşa merkezli tüm İstanbul'umuzdaki derneklerimizden, bize yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi ve fotoğraf göndermelerini talep ediyoruz. 


Bu göndereceğiniz bilgileri aslına uygun olarak haber diline çevirip dergi ve haber sitemizde yayınlamaktan mutluluk duyacağız. Sosyal medyada hesabı olan dernekleri takip etmeye çalışıyoruz ancak gözümüzden kaçanlar olabilir. Etkinlikleriniz hakkında göndereceğiniz bilgiler bizim hata yapma olasılığımızı da asgariye çekecektir.


Mail adresimiz: Selahattin.bolukbasi@gmail.com


Allah'a emanet olun...
 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yukarı çık