sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5095
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

  • 03 Aralık 2018, Pazartesi 5:56
Selahattin BÖLÜKBAŞI

Selahattin BÖLÜKBAŞI

‘CANLA BAŞLA’ HİZMET EDECEK KADRO

Aday adaylığı sürecindeki heyecanlı bekleyiş günbegün artarak devam ediyor. 

Ak Parti ile MHP arasında ilk önce yerel seçim için sağlanamayan ittifak, Millet İttifak’ının devam etmesi ile olsa gerek; yeniden kuruldu. Son yazımızda bu durumu belirtmiş, Cumhur İttifakı’nın yerel seçimde de devam edeceğini, kendi düşüncemiz olarak söylemiştik. Bir kaç gün sonrasında da Ak Parti ile MHP arasında görüşmeler yeniden başladı.


Bu ittifakların devam etmesine sebep olan Millet İttifakı’nın bireyleri Cumhur İttifakı sağlandıktan sonra; önce kendi aralarında belediyeleri pay edemediler, sonra da Cumhur İttifakı’nı adeta kıskanırcasına “bu yapılan ittifak değil, koalisyondur” demeye başladılar. 
AK Parti’de büyükşehir adaylarının çoğu açıklandı. En önemlisi olan İstanbul, ilçeleri ile birlikte bir kaç gün içersinde açıklanacak. 
İlçelerdeki heyecan da günden güne artıyor. Başkan adaylarının yanı sıra belediye meclis üyeliği için de aday adaylığı başvuruları hızla devam ediyor. 


Bu süreçte özellikle ilçe bazında aday adaylığı haberi yapmamaya çalıştık. Ta ki önceki dönem ilçe yönetim kurulundan arkadaşlarımız da başvuru yapıncaya dek.  Bu da bizim arkadaşlarımıza olan saygımızdan kaynaklandı.


Arkadaşlarıma ve başvuruda bulunan herkese başarılar diliyorum. İnşallah Bayrampaşa’mıza en iyi hizmeti verebilecek adaylar seçilir. Belediye başkanlığı için de beklentimiz aynı. 


Başlığımızı “Bayrampaşa’ya ‘canla başla’ hizmet edecek kadro kurulacak” diye yazarken sadece partili birisi olarak değil; Bayrampaşa’da doğmuş, büyümüş ve Bayrampaşa’mızın daha da gelişmesini isteyen bir Bayrampaşalı olduğumuz için seçtik.

Allah'a emanet olun..


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yukarı çık