sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.575
  • Euro 34.9092
  • GR ALTIN 2436.6
  • ÇEYREK 4009.2

  • 07 Şubat 2019, Perşembe 2:43
Selahattin BÖLÜKBAŞI

Selahattin BÖLÜKBAŞI

Bayrampaşa'da sadece Rumeliler yaşamıyor

Merhaba Yerel Gerçek Dergisi ve haber sitemizin değerli takipçileri. Özel olarak hazırladığımız, geçmiş dergilerimizden oluşan 50. sayımızla yarım dalya dedikten sonra hiç ara vermeden yeni dergimizle karşınızdayız.


Geçen hafta Cumhur İttifakı'nın Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Atila Aydıner'in ağabeyinin vefat etmesine rağmen; Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın aday tanıtım programının ardından seçim startını vermesi ile birlikte; zaten her zaman halkın içinde, halkla birlikte olan Başkan Aydıner, İlçe Başkanı Ersin Saçlı ve teşkilat mensupları ile birlikte yerel seçim çalışmalarının ivmesini artırdı.


Millet ittifakı; önceki yazımızda belirttiğimiz gibi Bayrampaşa'dan Rumelili bir aday göstererek hemşehri oylarına talip olmaya çalışıyor. Son seçimlerde sürekli aynı taktiği uygulayarak kendi oylarını bir kaç puan artırmayı başarıyor, ancak ipi göğüslemeye ise yaklaşamıyorlar. Zira Bayrampaşa'da sadece Rumeliler yaşamıyor. Siyasetin yalnızca etnik kimlik üzerinden yapılamayacağını birileri CHP zihniyetine anlatmalı. 


Cumhur İttifakı'nın büyükşehir adayı  çok tecrübeli bir isim. Aynı zamanda TBMM Başkanı da olan Binali Yıldırım, adaylık için resmi başvurusunu yapmadan önce TBMM başkanlığından istifa edeceğini açıklaması ile kendisi hakkında eleştiri yapılan tek konuya da son vermiş oldu. Yıllarca ulaştırma bakanlığı görevini başarıyla yapan Sn. Yıldırım İstanbul'da seçimleri kazanmasıyla birlikte çok önemli çalışmalara imza atmaya devam edecektir.


Bayrampaşaspor galibiyetle başladığı 2. yarıda mağlubiyet alarak tehlikeli bölgede yer aldı. Ligde tutanabilmek için daha iyi sonuçlara ihtiyacımız var. Futbolcularımıza başarılar diliyoruz.


Bayrampaşa Belediye Başkanımız ve Ak Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Atila Aydıner'in geçtiğimiz günlerde vefat eden ağabeyi Mustafa Aydıner'e Allah'tan rahmet, Belediye Başkanımız başta olmak üzere kederli ailesine sabr-ı cemil diliyoruz. Mekanı cennet olur inşaAllah.


Allah'a emanet olun.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yukarı çık