sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.9763
  • GR ALTIN 2325.0
  • ÇEYREK 3825.4

Zeminaltı Otopark İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın “Her Mahalleye Otopark” projesi kapsamında Karadeniz Mahallesi’nde inşa edilen Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otoparkı’nda çalışmalar hız kazandı. Bölgenin otopark ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak projeyle çocuk parkı ve yeşil alanların sayısı da artıyor.

Zeminaltı Otopark İnşaatı Hızla Devam Ediyor
  • 16 Nisan 2019, Salı 0:29

Gaziosmanpaşa’da, ulaşımı rahatlatmak ve trafik yoğunluğunu azaltmak için hayata geçirilen otopark projeleri tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda, Gaziosmanpaşa Belediyesi ve İBB iş birliğiyle Karadeniz Mahallesi’nde yapımı süren Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otopark ve Park Projesi’nde çalışmalar hız kazandı.

ALTI OTOPARK, ÜSTÜ ÇOCUK PARKI

11 bin 150 metrekare alanda inşa edilen projeyle bölgeye 5 katlı ve 231 araç kapasiteli otopark kazandırılacak. Otoparkın üst tarafına ise çocuk oyun parkı, yeşil alanlar ve oturma elemanları inşa edilecek. Bölgedeki otopark ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak olan proje kapsamında vatandaşlara, ailece keyifli vakit geçirebilecekleri mekanlar, çocuklara da güvenli oyun alanları sunulmuş olacak.

BAŞKAN USTA: “5 AYRI NOKTADA ZEMİN ALTI OTOPARK İNŞAATLARI SÜRÜYOR”

Ulaşım ve metro projelerinin hız kazandığı Gaziosmanpaşa’da trafiği rahatlatmak adına yeni otopark alanlarına önem verdiklerini ifade eden Başkan Usta, “İstanbul gibi metropol bir şehirde ulaşım sorununu azaltmanın bir ayağı da yeni otoparklar yapmak. Şu anda 5 ayrı noktada zemin altı otopark inşaatları sürüyor. Her mahalleye zemin altı otopark yapacağız” dedi.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık