sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3787
  • Euro 35.0203
  • GR ALTIN 2326.0
  • ÇEYREK 3826.7

Yüzme kursu yeni dönem kayıtları başladı

Gaziosmanpaşa Belediyesi yüzme kurslarına yeni dönem kayıtları başladı. 6 yaş ve üzeri herkesin katılabileceği eğitimlere son başvuru tarihi, 29 Eylül Pazar.

Yüzme kursu yeni dönem kayıtları başladı
  • 06 Eylül 2019, Cuma 16:32

Geçtiğimiz yıl binlerce vatandaşın yüzme öğrendiği Gaziosmanpaşa Belediyesi yüzme kurslarında yeni kayıt dönemi başladı. 6 yaş ve üzeri herkesin eğitim alabileceği kursların son kayıt tarihi 29 Eylül Pazar olarak belirlendi. Kayıt olmak isteyen vatandaşların eğitimlerin verileceği Gaziosmanpaşa Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’ne bizzat müracaat etmesi gerekiyor.

Yüzme kursu eğitimleri, uzman antrenörler ve tecrübeli eğitmenler tarafından verilecek. Kız çocuk, erkek çocuk, yetişkin kadın ve yetişkin erkek olarak 4 farklı kategoride yapılacak kurslara katılanlar, haftanın iki günü birer saat eğitim alacak. 30 Eylül’de başlayacak eğitimler 31 Aralık’ta son bulacak. Eğitimlere katılan kursiyerler, hijyenik ve modern bir ortamda yüzme öğrenirken aynı zamanda sağlıklı yaşam için spor yapma imkânına da kavuşacak.

Kayıtlar hakkında bilgi almak için: 0212 538 69 44

Adres: Gaziosmanpaşa Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi - Kazım Karabekir Mahallesi Kemal Şeker Bulvarı No:63

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık