sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5095
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

Yunanistan Savunma Bakanı'ndan Türkiye açıklaması

Yunanistan Savunma Bakanı Apostolakis, "Türkiye ile güven arttırıcı önlemlere yönelik çözüm sağlamak amacıyla, iki tarafın temsilcilerinin bir araya gelmesi kararlaştırıldı." dedi.

Yunanistan Savunma Bakanı'ndan Türkiye açıklaması
  • 02 Mart 2019, Cumartesi 17:00

ATİNA (AA) Yunanistan Savunma Bakanı Evangelos Apostolakis, "Türkiye ile güven arttırıcı önlemlere yönelik çözüm sağlamak amacıyla, iki tarafın temsilcilerinin bir araya gelmesi kararlaştırıldı." dedi.

Apostolakis, bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Delfi Ekonomik Forumu'ndaki "Savunma ve Ekonomi" panelinde konuştu.

Kuzey Makedonya'nın NATO üyesi olmasını değerlendiren Apostolakis, "Kuzey Makedonya'nın NATO üyeliği bizim milli çıkarlarımıza uygun." dedi.

Apostolakis, Türkiye ile özellikle Akdeniz'de bazı sorunlarla karşılaştıklarını dile getirerek, "Gerilimi engellemeye yönelik çabalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda, Başbakan Çipras'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la buluşmasında bu konular konuşuldu. Türkiye ile güven arttırıcı önlemlere yönelik çözüm sağlamak amacıyla, iki tarafın temsilcilerinin bir araya gelmesi kararlaştırıldı." diye konuştu.

Ülkesinin NATO ve Avrupa Birliği (AB) gibi birliklerin de üyesi olduğunu anımsatan Apostolakis, Yunan ordusunun modernizasyonu için çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık