sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3461
  • Euro 35.1203
  • GR ALTIN 2311.1
  • ÇEYREK 3801.9

Yenilenen yüzüyle Eyüpsultan Bahariye Spor Tesisleri açıldı

Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan Bahariye Spor Tesisleri, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in katılımıyla düzenlenen törenle açıldı.

Yenilenen yüzüyle Eyüpsultan Bahariye Spor Tesisleri açıldı
  • 02 Aralık 2019, Pazartesi 0:22

Törene Başkan Deniz Köken ile birlikte AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF İstanbul Futbol İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcıları, Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, ilçede bulunan kulüplerin sporcuları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN DENİZ KÖKEN VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ

Başkan Deniz Köken törende yaptığı konuşmada, seçim öncesi bu tesisin bakımsız halini gördüğünü, buna çok üzüldüğünü ve buranın yenilenme çalışmalarını yaptıracağını söylediğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü;

“İşte göreve geldiğimizin yedinci ayında burada gençleri bu sahayla buluşturduk. Açılışını yaptığımız bu statta bundan sonra büyük şampiyonluklar gelecek. Eyüp Stadı’nı da bir iki hafta içinde normal maçlarımızı yapar hale getireceğiz.”

“GENÇLERİMİZİ SPOR SALONLARI VE YÜZME HAVUZLARIYLA BULUŞTURACAĞIZ”

“Her hafta ya temel atıyoruz ya açılış yapıyoruz. Önümüzdeki hafta başka bir çalışmamız var. Bu şehrin genç profili çok yüksek. Nüfusun yüzde 30’u 20 yaşın altında. Bu çalışmaları gençler için yapıyoruz.

Gençlerimizi sahalarla buluşturuyoruz. Yakın zamanda spor salonları ve yüzme havuzlarıyla buluşturacağız. Hanımefendiler de yararlanacak bu yüzme havuzları ve salonlardan. Gelecekte bu şehirdeki halkımızı ve İstanbulluları Haliç’te su sporlarıyla buluşturacağız.”

“YAPTIĞIMIZ NE HİZMET VARSA GENCİ, YAŞLISI, ENGELLİSİYLE HALKIMIZ İÇİN”

“Yaptığımız ne hizmet varsa, genci, yaşlısı, engellisiyle halkımız için var. Hepsi için bir şeyler yapmamız lazım. Burada 400 çocuğumuz spor yapıyor. Bundan sonra hem Alibeyköy’deki sahayı, hem Akşemsettin’deki sahayı, hem de Güzeltepe’deki sahayı aktif olarak kullanılacak hale getireceğiz.”

HER FUTBOL KULÜBÜNDE EK BRANŞ AÇILACAK

“Her futbol kulübüne bir ek branş açtırmak istiyoruz. Tenis, basketbol, atletizm gibi bir ek branş. 22 tane daha ek branş olacak.”

ŞAMPİYONLARA KUPALARI VERİLDİ

Konuşmaların ardından, ilçede bulunan, TFF U14 liginde oynayan ve gruplarında şampiyon olan 5 takıma kupaları Başkan Deniz Köken ve protokolde bulunanlar tarafından verildi.

Ayrıca, Eyüpsultan Belediyesi Futbol Turnuvası’nda ilk üçe giren takımlar ile “En Centilmen” seçilen takıma hediyeleri verildi.

AÇILIŞ SONRASI DOSTLUK MAÇI OYNANDI

Tesisin açılışı, sporcularla birlikte kurdele kesilerek gerçekleştirilirken, sonrasında muhtarlar ve Eyüpsultan Belediye Meclis üyelerinden oluşan takımlar bir dostluk maçı yaptı. Maçta Başkan Deniz Köken 9 numaralı sırt formasıyla oynadı.

7 BİN 200 METREKARELİK SUNİ ÇİM YENİLENDİ

Sahanın halısı tamamen değiştirildi. Tek renkli olan halı koyu ve açık yeşil olmak üzere 2 renkten oluşturuldu.

7 bin 200 metrekarelik suni çim değişimi yapıldı. Sahanın etrafını çevreleyen fileler yenilendi. Kale fileleri değiştirildi. Yedek kulübeleri tamamen yenilendi. Yedek kulübesinde ki koltuklar değişti.

Eyüpsultan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri stadın etrafını saran tel örgülerin tamirini yaptı.

Stadın çatı ve tavan izolasyonu yapıldı. Soyunma odalarının tadilatı gerçekleşti. Boyaları yapıldı.

200 TON KUM VE 56 TON GRANÜR SERİLDİ

Halının üstüne 200 ton kum ve 56 ton granür serildi. Oyun alanı 59-95 metre iken, 61-100 metreye çıkarıldı.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık