sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5863
  • Euro 34.8241
  • GR ALTIN 2507.4
  • ÇEYREK 4124.9

YAŞ ALANLARIN KUR'AN-I KERİM OKUMA HEYECANI

Kağıthane Belediyesi'ne bağlı Yaşlılar Gündüz Hizmet Merkezi'nde verilen kursa katılan 55-80 yaşlarındaki 15 kursiyer, Kur'an-ı Kerim okumanın heyecanını yaşıyor.

YAŞ ALANLARIN KUR'AN-I KERİM OKUMA HEYECANI
  • 24 Şubat 2022, Perşembe 0:07

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'in vatandaşa sözünü verdiği 53 adet prejeden biri olan Yaşlılar Gündüz Hizmet Merkezi, faaliyetlerine başladı. Merkezde güngörmüşlerin gün içinde vakit geçirebilmeleri için çeşitli kurs ve etkinlikler düzenleniyor.

Merkez'de Kuran-ı Kerim dersine katılan vatandaşların heyecanları yüzlerine yansıdı. Kursiyerlere burada Arapça alfabe, sureler ve Türkçe mealleri ile Hz. Peygamber'in hayatı gibi dersler veriliyor. Cuma günleri de kursta İslam Dini üzerine sohbet gerçekleştiriliyor.

Eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere Haziran ayında başarı belgeleri verilecek.

Kağıthane Belediyesi'e bağlı Hamidiye Yaşam Merkezi'nde yer alan Yaşlılar Gündüz Hizmet Merkezi'nde Kur’an-ı Kerim eğitiminin yanı sıra ebru, seramik, resim ve dekoratif ahşap boyama dersleri de mevcut. Ayrıca düzenlenen turlarla da İstanbul’un tarihi ve kültürel yerleri yaşlılara ücretsiz olarak gezdiriliyor.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Etiketler: KUR'AN-I KERİM

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık