sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5385
  • Euro 34.9785
  • GR ALTIN 2439.3
  • ÇEYREK 4017.5

Veliaht Prensin Kaşıkçı cinayetinin içinde olduğuna dair fazlasıyla şey biliyoruz

Florida Senatörü Rubio, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selmanın Cemal Kaşıkçı cinayetinden haberdar ve bu işin içinde olduğu sonucuna ulaşmak için fazlasıyla şey biliyoruz. dedi.

Veliaht Prensin Kaşıkçı cinayetinin içinde olduğuna dair fazlasıyla şey biliyoruz
  • 05 Aralık 2018, Çarşamba 23:00

NEW YORK (AA) ABDde Cumhuriyetçilerin önemli isimlerinden Florida Senatörü Marco Rubio, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selmanın Cemal Kaşıkçı cinayetinden haberdar ve bu işin içinde olduğu sonucuna ulaşmak için fazlasıyla şey biliyoruz. dedi.

Rubio, CNN televizyonuna canlı yayınla bağlanarak, Kaşıkçı cinayeti ve Suudi ArabistanABD ilişkileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Trump yönetiminin, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selmanın Kaşıkçı cinayeti emrini verdiğine yönelik kesin deliller olmadığına ilişkin açıklamaları hatırlatılan Rubio, Kesin delillere ihtiyacımız yok. Onun (Muhammed bin Selman) Cemal Kaşıkçı cinayetinden haberdar ve bu işin içinde olduğu sonucuna ulaşmak için fazlasıyla şey biliyoruz. değerlendirmesinde bulundu.

Rubio, Suudi Arabistanın herkesin kafasına göre hareket ettiği bir ülke olmadığını ve ülkedeki her şeyin Suud Krallığının sıkı kontrolü altında bulunduğunu söyledi.

ABDnin Suudi Arabistana karşı atacağı adımlardan birisinin de iki ülke arasındaki nükleer anlaşmayı askıya almak olabileceğine işaret eden Rubio, Eğer iki ülke ilişkilerinde sınırlar çizilmezse, Prens Muhammed daha da pervasızlaşacak ve sınırları zorlamaya devam edecektir. Açıkçası Veliaht Prens, pervasızlığıyla bir gün bizi savaşa çekebilir. diye konuştu.

Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü Gina Haspel, dün Kaşıkçı cinayetine ilişkin senatörleri bilgilendirmişti.

Toplantının ardından basına açıklamalarda bulunan senatörler, Kaşıkçı cinayetinin emrinin Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selmanın verdiğine dair şüphelerinin kalmadığını belirtmişti.

Muhabir: Dildar Baykan

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık