sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3726
  • Euro 34.9703
  • GR ALTIN 2325.6
  • ÇEYREK 3826.0

Ulusal Ömer Halis Demir Bisiklet Turu

Arnavutköy Belediyesi tarafından Şehit Ömer Halisdemir için düzenlenen bisiklet turu tüm hızıyla devam ediyor. Turun 474 kilometresini tamamlayan bisikletliler Konya’ya gitmek için yola çıktı.

Ulusal Ömer Halis Demir Bisiklet Turu
  • 13 Temmuz 2019, Cumartesi 3:00

Profesyonel bisikletlilerin yer aldığı Ulusal Ömer Halisdemir Bisiklet Turunun Afyonkarahisar etabı tamamlandı. Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’ten vatan toprağı alan sporcular Konya’ya gitmek için yola çıktı. 990 kilometrelik yolun 474 kilometresini tamamlayan sporcular, Konya ve Aksaray’dan da vatan toprağı alarak Şehit Ömer Halisdemir’in memleketi olan Niğde’ye götürüp şehidin kabrine dökecekler.

“Arnavutköy Belediyesi’ne teşekkür ederim”

Afyonkarahisar Valiliği önünde yapılan törende konuşan Vali Mustafa Tutulmaz: “3 yıl önce 15 Temmuz gecesi ülkemiz hain darbe girişimiyle karşı karşıya kaldı. Tarihte örneği görülmemiş darbe girişimiydi. Ancak o gün başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve değişik kademelerdeki yöneticilerimiz olmak üzere halkımız ve güvenlik güçleri içerisinde gerek askerde gerekse polisin içinde buna ciddi şekilde müdahale eden kişilerin sayesinde ülkemiz bu darbe girişimini atlattı. Özellikle Halisdemir kardeşimiz bu işte sembol oldu. Canı pahasına, ölümünü bile bile bir operasyon yaptı ve onun operasyonunda bugün milletimiz bağımsız hür bir ülke içerisinde yaşama imkanına kavuştu. Tabi Ömer Halisdemir’in yanında o gün 250 şehit daha verdik. Binlerce kardeşimiz o gün gazi oldu. Allah onların hepsinden razı olsun. Mekanları cennet olsun. Ayrıca bu turnuvayı yaparak bugünün önemine ayrı bir değer katan Arnavutköy Belediyesi’ne, sporculara ve bu konuda görevli olan arkadaşlara teşekkür ederim. Yolları açık olsun. Allah bir daha milletimize bu tür sıkıntılar yaşatmasın.” ifadelerini kullandı.

“Böyle değerlerin unutulmaması için emek sarf ediyorlar”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek bisiklet turunun önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Hain darbe girişimini ülkenin bekası için kanını, canını feda ederek bu ülkeye hainlerin ayak basmasını engelleyen Ömer Halisdemir’in anısına Arnavutköy Belediyemizin böyle bir bisiklet turu gerçekleştiriyor olması ve ilimizi de ziyaret ederek devam edilmesi gerçekten övünülecek bir durum. Ben bu programa katılan bisikletçilerimize ve bu organizasyonu yapan Arnavutköy Spor İşleri Müdürümüze canı gönülden teşekkür ediyorum. Böyle değerlerin unutulmaması için emek sarf ediyorlar. Allah yar ve yardımcıları olsun.”

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık