sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3251
  • Euro 35.078
  • GR ALTIN 2280.9
  • ÇEYREK 3752.2

TUZLA'DA YÜZLERİ GÜLDÜREN PROJE

Tuzla Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle artan vakaların düşmesi için yüzleri güldüren bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

TUZLA'DA YÜZLERİ GÜLDÜREN PROJE
  • 25 Şubat 2022, Cuma 0:20

Tuzla Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle artan vakaların düşmesi için yüzleri güldüren bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Tuzla’nın fark noktalarında üzerinde gülme emojisi olan maske dağıtılarak, hem yüzler güldürüldü hem de maske için farkındalık çalışması yapıldı.

Tuzla Belediyesi, Koronavirüs salgını vakalarının 70 binleri aşması nedeniyle, hem tedbir farkındalığını artırmak hem de maske kullanımının önemini tekrar hatırlatmak için yüzleri güldüren bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın destekleri ile başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında Tuzla’nın 17 mahallesinin belirlenen noktalarında üzerinde gülme emojisi bulunan maske dağıtıldı. Her yaş grubundan vatandaşlara dağıtılan maskelerin üzerindeki gülme emojileri, vatandaşların yüzlerinde gülücükler oluşturdu. Ayrıca Tuzla Belediyesi ekipleri, Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’ne gelen 65 yaş üstü büyüklere gülme emojili maskelerini dağıttı. 65 yaş üstü büyüklerin maskelerini takmaları renkli anlar oluşturdu. O anlar kameralar saniye saniye yansıdı.



AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

DAHA ŞİMDİDEN BAYRAMPAŞALILAR'IN SEVGİSİNİ KAZANDI DAHA ŞİMDİDEN BAYRAMPAŞALILAR'IN SEVGİSİNİ KAZANDI

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık