sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.6082
  • Euro 34.8032
  • GR ALTIN 2494.2
  • ÇEYREK 4106.2

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Genel Kurulu

Ak Parti Genel Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Sn. Numan Kurtulmuş’un da katıldığı Türk Dünyası Belediyeler Birliği Genel Kurulu, 5. Olağan Toplantısını 2 Mayıs’ta gerçekleştirdi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Genel Kurulu
  • 03 Mayıs 2019, Cuma 1:02

Genel Kurul’da bir konuşma yapan Sn. Kurtulmuş sosyal medya hesabından da bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda birlik olma mesajı veren Ak Parti Genel Başkan Vekili şunları kaydetti:


"Millet varlığımız; Mostar Köprüsünden Orhun Abidelerine, Budapeşte’den Asya’nın en doğusuna, Kırgısiztan’dan Güney Afrika’ya, Cezayir’den Endonezya’ya kadar ortak hedeflere yönelebilecek yüz milyonlarca insanı kapsamaktadır."

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Genel Kurulu Toplantısı’na katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, toplantı ile ilgi twitter hesabından 2 tweet paylaştı;


"Genel Başkan Vekilimiz Sn. Numan Kurtulmuş’un değerli katılımlarıyla TDBB (Türk Dünyası Belediyeler Birliği) 5.Olağan Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. Aldığımız kararların Türk Dünyası açısından kardeşliğimizi ve dayanışmamızı güçlendirerek hayırlara vesile olmasını dilerim."


"TDBB (Türk Dünyası Belediyeler Birliği) 5. Olağan Kurulu Toplantımızın kapanışını “aldığımız kararlar doğrultusunda birlikteliğimizi daha güçlü kılmak” temennisiyle gerçekleştirdik. Ardından yönetim ekibi ile bir araya gelerek yeni dönem işleyişini hakkında bir toplantı yaptık."
 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık