sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5039
  • Euro 34.6182
  • GR ALTIN 2492.2
  • ÇEYREK 4097.3

Sultangazi belediyesi'nden yeşil alanlara bakım

Çevre ve yeşil alan çalışmalarına önem veren Sultangazi Belediyesi, kış mevsiminin gelmesiyle yeşil alanların bakım çalışmalarına hız verdi. İlçe genelindeki ağaçlar budanırken ilkbahar için mevsimlik çiçek dikimi de yapıldı.

Sultangazi belediyesi'nden yeşil alanlara bakım
  • 15 Aralık 2019, Pazar 21:20

İnsan ve araç yoğunluğunun olduğu şehirlerde yeşil alanların bakımı ve korunması oldukça önemlidir. Bu bilinçle hareket eden Sultangazi Belediyesi, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçe genelindeki yeşil alanların bakım çalışmalarına hız verdi.

Ağaç kökünün sağlıklı gelişebilmesi ve çevreye zarar vermemesi için belediye ekipleri ilçe genelinde ağaçlara budama işlemi gerçekleştiriyor.Sultangazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli, her ağaç için ayrı değerlendirme yaparken, ağacın türü ve durumuna göre en iyi budama yöntemini belirleniyor. Ekipler çevredekilere zarar gelmemesi adına her türlü tedbiri alarak çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

İlkbahar'da sokakların rengarenk bir görünüme kavuşması için de hazırlıklar tamamlandı. Belirlenen cadde, sokak, ana arter, park ve yeşil alanlara menekşe, papatya, sümbül ve lale soğanı gibi mevsimlik çiçek dikimi yapıldı.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık