sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5324
  • Euro 34.9561
  • GR ALTIN 2439.6
  • ÇEYREK 4013.2

Şehit isimleri Afrin'de yaşatılıyor

Zeytin Dalı Harekatı ile terör örgütü PYD/PKK'dan arındırılan Afrin'de görev alan Polis Özel Harekat ekipleri, şehitlerin adlarını ilçedeki bina ve alanlara veriyor.

Şehit isimleri Afrin'de yaşatılıyor
  • 18 Kasım 2018, Pazar 15:30

AFRİN (AA) CANKUT TAŞDAN Zeytin Dalı Harekatı ile terör örgütü PYD/PKK'dan temizlenen Afrinde görev alan Polis Özel Harekat ekipleri, görev aldıkları bina ve noktalara şehitlerin ismini vererek anılarını yaşatıyor.

Zeytin Dalı Harekatı'nın ardından bölgenin güvenliğini sürdürmek için görev yapan Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Başkanlığına bağlı Suriye Görev Gücü, konuşlandıkları bina ve noktalara terör operasyonları ile 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan emniyet mensuplarının adlarını veriyor.

Bu kapsamda, FETÖ'nün darbe girişiminde şehit edilen Özel Harekat daire başkan yardımcıları Önder Güzel, Zafer Koyuncu, Meriç Alemdar ile Şube Müdürü Münir Murat Ertekinin yanı sıra çeşitli terör operasyonlarında şehit düşen birçok özel harekat polisinin isimleri görev yapılan bina ve noktalara verildi.

Bu kapsamda hazırlanan tabelalar, polis ekiplerince binaların girişine asıldı.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık