sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3923
  • Euro 35.1017
  • GR ALTIN 2326.6
  • ÇEYREK 3828.4

Şehit binbaşıyı halkın komutanı diye seviyorlarmış

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız eşi Sibel Kulaksız, başka yerde onu pamuk komutan olarak severlerdi. Burada halkın komutanı diye seviyorlarmış. dedi.

Şehit binbaşıyı halkın komutanı diye seviyorlarmış
  • 08 Aralık 2018, Cumartesi 20:30

MUŞ (AA) Muşun Malazgirt ilçesinde şehit Binbaşı Arslan Kulaksız için anma töreni düzenlendi.

Binbaşı Kulaksızı şehit eden teröristin etkisiz hale getirilmesinin ardından dün Muşa gelen şehidin eşi Sibel Kulaksız, Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emre Yalçını makamında ziyaret etti.

Kaymakam Yalçın, burada yaptığı konuşmada, buruk bir sevinç yaşadıklarını ifade etti.

Şehidin kanını yerde bırakmayan güvenlik güçlerine teşekkür eden Yalçın, Biz kamu görevimizi rahatça ifa edebiliyorsak, çocuklarımız parklarda rahatça oynayabiliyorsa şehit binbaşımız gibi tüm şehit ve gazilerimiz sayesindedir. Onları bugün minnetle anıyoruz. dedi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından gazetecilere açıklama yapan Sibel Kulaksız ise 3 yıl 4 ay aradan sonra Malazgirt ilçesine geldiğini söyledi.

Eşinin kanının yerde kalmadığını vurgulayan Kulaksız, şöyle devam etti:

Vatanımızın bölünmez bir bütün olduğunu herkes bilsin. Başka yerde onu pamuk komutan olarak severlerdi. Burada halkın komutanı diye seviyorlarmış. Çünkü çocuklara çok yardım ediyordu. Onların okuması için elinden geldiğince yardım etmiş. Halk ile iç içe olmuş. Bize nasıl bir baba olduysa eş olduysa buradaki çocuklara, halka da aynı şefkati vermiş. Çocuklarımızın elinin silah değil kalem tutması gerekiyor. Bunu herkes bilecek. Benim çocuğum kalem tutuyorsa o çocuklar da kalem tutacak.

Sibel Kulaksız ve beraberindekiler daha sonra Binbaşı Arslan Kulaksızın şehit olduğu caddede düzenlenen anma törenine katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından çelenk sunuldu, Kulaksızın şehit olduğu yere karanfil bırakıldı.

Törende konuşan İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Baykal, terörle mücadeleyi son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sürdürme kararlılığında olduklarını vurguladı.

Sibel Kulaksız, İlçe Müftüsü Bünyamin Gölcünün dua okumasıyla sona eren törenin ardından, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Muş Valisi İlker Gündüzöz de İlçe Jandarma Komutanlığına gelerek Kulaksız ile bir süre sohbet etti.

Sibel Kulaksıza ziyaretinde kızı İrem Kulaksız da eşlik etti.

Olay

İl Emniyet Müdürlüğü ve jandarma unsurlarınca 27 Kasımda, Malazgirt ilçesi Tatargazi köyünde terör örgütü PKK/KCKya yönelik operasyon düzenlenmişti.

Operasyonda, Terörden Arananlar Listesinde 300 bin lira ödülle gri kategoride yer alan sözde Erzurum eyaleti doğu gücü sorumlusu Zinar Amed kod adlı Ali Akbaş ve 27 Temmuz 2015te Malazgirt Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksızı şehit eden sözde Erzurum eyaleti doğu gücü MalazgirtBulanık sorumlusu Çektar Soro kod adlı Muhammed Kaya, tespit edildikleri evde etkisiz hale getirilmişti.

BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK! BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK!

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık