sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5095
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

RUMELİLER BİR OLDU, RASİM OZAN KÜTAHYALI YOK OLDU!

AZMİN ZAFERİ! 21 Ay önce Boşnaklar'a hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı'nın, yeniden programa çıkmaya başladığı Beyaz Tv'den, Rumeli camiasının protestosu sonucu kanal sahibi Osman Gökçek ile yapılan istişare neticesinde işine son verildi.

RUMELİLER BİR OLDU, RASİM OZAN KÜTAHYALI YOK OLDU!
  • 26 Ağustos 2019, Pazartesi 21:58

25 Ağustos'ta Beyaz Tv'nin önünde buluşma kararı alan Rumeli camiası ve 10 binlerce ahlak gönüllüsü Kütahyalı'nın işine son verilmesi sonucu kanalın önünde buluşmaktan vazgeçerek Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde toplandı. 


Bosna Sancak Derneği'nde yapılan toplantıda dernek başkanı Muhammet Sancaktar, bu süreçte birlikte yol aldıkları diğer Rumeli derneklerine, ahlak gönüllülerine, siyaset yapmadan yanlarında olan siyasilere, basın mensuplarına ve destek veren herkese teşekkür etti.


Diğer konuşmacıların ardından süreçte yaşananlarla ilgili basın açıklaması okundu.


Derneğin sosyal medya hesabından aşağıdaki paylaşım yapıldı.


"Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanımız Muhammed Sancaktar, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV'den yeniden kovulması sürecini, kimlerin devreye girdiğini, yürütülen algı operasyonlarını bilgilendirme toplantısında anlattı.


Rasim Ozan Kütahyalı'nın platformumuzun girişimleri ve duyarlı toplumumuzun desteği neticesinde layık olmadığı ekranlardan uzaklaştırılması ile ilgili, derneğimizde bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. Merve Büyükbayrak, hazırlanan basın bildirisini okudu.


Ahlak er ya da geç kazanır! Ahlak Gönüllüleri Platformu ile birlikte derneğimizde düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılan Rumeli ve Balkan camiasının değerli sivil toplum örgütlerine, siyasi partilerin temsilcilerine, medya dünyasının saygın isimlerine ve ahlak gönüllüsü değerli halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz."

HABERE AİT RESİMLER

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık