sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3695
  • Euro 34.9725
  • GR ALTIN 2325.3
  • ÇEYREK 3825.7

Rasim Ozan Kütahyalı'ya 10 ay (cık) hapis cezası verildi

Rasim Ozan Kütahyalı, Boşnaklar'a yaptığı hakaret sonucu 10 aylık hapis cezasına mahkum edildi. Bu ceza Rumeli camiasında tepkiyle karşılandı.

Rasim Ozan Kütahyalı'ya 10 ay (cık) hapis cezası verildi
  • 13 Eylül 2019, Cuma 12:24

Yaklaşık 2 yıl önce bir televizyon programında canlı yayındayken Boşnaklar'a ettiği hakaret sebebi ile işinden olan Rasim Ozan Kütahyalı, şimdi de 10 aylık hapis cezasına çarptırıldı.

ROK'a verilen 10 aylık ceza Rumeli camiası tarafından yeterli bulunmadı. Camianın sevilen isimlerinden birisi olan Nusret Sancaklı; "

Canlı tv programında (.... ... ...) diyerek, soykırıma uğramış bir milletin, soykırımcı ırkçıların soykırım yaparlarken kadın ve kızlarına karşı uyguladıkları cinsel işkencelerden birini, soykırım kurbanı kadın ve kızların bir sıfatı imiş gibi eğlenerek ifade eden, gerçekte tüm dünya ve Türk Kadınları'na da hakaret etmiş olan Rasim Ozan Kütahyalı'ya 10 ay (cık) bir ceza verilmiş.

Vitrindekiler, buyrun alkış toplayın!" diyerek cezanın az olduğuna dikkat çekti.

Süreç boyunca ROK'un her mahkemesine katılan, çalıştığı tv programının önünde protesto eden, bir daha tv programına dahi çıkmaması için ellerinden geleni yapan özellikle Bosna Sancak Dernek Başkanı Muhammed Sancaktar, Genel Sekreter Sebahattin Demir ile Bosna Sancak Dernek yönetimi sonunda hedeflerine ulaştı. Derneğimizi bu çabasından ötürü kutluyoruz. 

Bosna Sancak Derneği sosyal medya hesabından mahkeme sonrası şu açıklamayı yaparak üye ve takipçilerini bilgilendirdi: "Boşnaklara ettiği hakaret nedeniyle yargılanmasına devam edilen Rasim Ozan Kütahyalı davasının 6. duruşması İstanbul Çağlayan'daki 27 Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapıldı. Duruşmaya çok sayıda vatandaş katılırken hakim kararı açıkladı ve Kütahyalı'yı 10 ay hapis cezası ile cezalandırdı.
Bosna Sancak Derneği olarak biz de duruşmayı yakından takip ettik. Dernek Başkanımız Muhammed Sancaktar, Bşk Yardımcılarımız, Adem Fazlıoğlu,Mehmet Olcay, Hüseyin Ağaoğlu, Zülfü Koç, Av.Nihal Ekin, Gen.Sekreterimiz Sebahattin Demir bundan önceki duruşmalarda olduğu gibi karar duruşmasında da hazır bulundu."

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık