sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5755
  • Euro 34.9931
  • GR ALTIN 2423.1
  • ÇEYREK 3991.1

RADYOCULAR SEVGİ KAFE'DE BULUŞTU

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Türkiye’nin ünlü radyocuları ile Sevgi Kafe’de kahvaltıda bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile dostluğunu ve siyasete nasıl girdiğini radyoculara anlatan Başkan Aydıner, Bayrampaşa’da yaptığı ve yapacağı projelerini de onlarla paylaştı.

RADYOCULAR SEVGİ KAFE'DE BULUŞTU
  • 27 Ocak 2020, Pazartesi 22:39

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Türkiye’nin ünlü radyocularından Afrikalı Ali, Mehmet Ercan, Utku Edoğan, Onur Sakar, Kadir Çetin, Vural Özkan, Hilal Özgani, Bilo Show, Ersin Koçbuğ, Talha Bora Öge, Emrah Ay, Anıl Soylu, Alemdar Kapucu ve Ali Baba ile Down Sendromlu çalışanlarıyla binlerce kişinin ilgi odağı olan Bayrampaşa Şehir Parkı’ndaki Sevgi Kafe’de kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile dostluğunu ve siyasete nasıl girdiğini radyoculara anlatan Başkan Aydıner, Bayrampaşa’da yaptığı ve yapacağı projelerini de onlarla paylaştı.

“RADYOCULAR İNSANLARIN STRESİNİ ALIYOR”
Radyocular ile Bayrampaşa’da yaptıkları ve yapmayı planladıkları mega projeler üzerine keyifli bir sohbet ettiklerini söyleyen Başkan Aydıner, “Ülkemizin birbirinden kıymetli radyocuları ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İşini gönülden yapan radyocular, hoş sohbetleri ile dinleyenlerin streslerini alıyor. Gazeteciler, televizyoncular ve radyocular proje ve hizmetlerimizi halkımıza duyurma, bunları doğru anlatma noktasında da önemli bir görev üstleniyorlar. O nedenle her birine yürekten teşekkür ediyorum. Radyocularımız ile buluştuğumuz mekân da oldukça özel bir mekân. Burada Down Sendromlu kardeşlerimizi istihdam ediyoruz. Onlar ‘artı bir farkla’ buraya büyük değer ve sevgi katıyorlar. Bundan dolayı buraya Sevgi Kafe ismini verdik. İçi sevgi dolu bu güzel mekâna herkesi davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Kafeyi oldukça beğenen ve “Burası tam bir sevgi mekânı.” değerlendirmesinde bulunan radyocular da “Burada bizleri ağırlayan Belediye Başkanımız Sayın Atila Aydıner’e ve bizlere hizmet veren Down Sendromlu kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.” dediler.

Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Gemici ve Ahmet Tüfekçi’nin de hazır bulunduğu kahvaltının ardından Başkan Aydıner, radyoculara hediye takdim etti, radyocular da Aydıner ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık