sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3787
  • Euro 35.0203
  • GR ALTIN 2326.0
  • ÇEYREK 3826.7

Park ve Yeşil Alanlara Bakım

Sultangazi Belediyesi, sosyal yaşam alanlarının kalitesini artırmaya devam ediyor. Yeşil alanların bakımı titizlikle yapılırken, ilçedeki park ve yeşil alanlara her geçen gün yenileri ekleniyor.

Park ve Yeşil Alanlara Bakım
  • 06 Eylül 2020, Pazar 14:31

Sultangazi Belediyesi, 'Daha Yeşil bir Sultangazi' için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşın doğayla bütünleşmesi için yoğun mesai harcanırken, cadde ve sokakların da modern bir görünüme kavuşması için çalışmalar sürüyor.

Park ve Yeşil Alanlara Bakım

Belediye ekipleri, park ve yeşil alanlarda düzenli olarak çim biçimi gerçekleştiriyor. Ekipler, çocukların parklarda gönül rahatlığıyla vakit geçirmesi için de çalışmayı sürdürüyor. Parkların bakım, onarım ve tadilat çalışmaları yapılırken, oyun grupları da kontrol ediliyor.

Yeni Park ve Yeşil Alanlar Kazandırılıyor

Sultangazi Belediyesi, ilçe genelindeki mevcut parkların kalitesini artırırken, yeni parklar kazandırmaya da devam ediyor. İlçe halkı keyifli vakit geçirsin, çocuklar gönüllerince eğlensin diye park ve yeşil alanlara her geçen gün yenileri ekleniyor.

Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan Sular Vadisi Parkı'nın 2. etabının yapımı sürüyor. Altyapı çalışmalarının sürdüğü parkın en kısa zamanda tamamlanması planlanıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı İşbirliği Sürüyor

Sultangazi Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptığı işbirliği neticesinde okul ve parklara da spor alanları kazandırmayı sürdürüyor. Yayla Mahallesi Piri Reis Parkı ve 125. Yıl İlköğretim Okulu içindeki basketbol sahalarının yapımına başlandı. Bunların tamamlanmasıyla birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle yapılan basketbol sahalarının sayısı 83'e ulaşacak.

Duvarlar Rengarenk

Duvarlar, trafolar Sultangazili sanatçılara tuval oluyor. Okul ve parkların duvarları, trafolar onların çizdiği resimlerle renkleniyor. Rengarenk eserler, görenleri de kendine hayran bırakıyor.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık