sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

NAR EVLERE BEREKET GETİRDİ!

Esenlerli ev hanımlarının el emeği göz nuru ürünlerini e-ticaret sitesinde satarak ticarete atılmalarını sağlayan Esenler'in "Bereket Kapısı" Nar Projesi ile kadınlar ev ekonomilerine katkıda bulunuyorlar.

NAR EVLERE BEREKET GETİRDİ!
  • 23 Kasım 2019, Cumartesi 23:26

KIZIMA HAYALİNİ KURDUĞU GENÇ ODASINI ALDIM

 

 

Nar Projesi'nde yaptığı ev yemeklerinden elde ettiği gelirle kızına genç odası aldığını söyleyen Seher Yaşar şöyle konuştu:

 

"Nar Projesi’ni Esenler Belediyesi’nin resmi internet sitesinde ve sosyal medyada gördüm. Bu projenin aile bütçemize maddi bir katkı sağlayacağını düşündüm. Projeye gıda kategorisinden katıldım. Ev yemekleri yapıyorum. Nar Projesi sayesinde şimdiye kadar yaklaşık 2.000 TL civarında gelir elde ettim. Kızıma, hayalini kurduğu genç odasını aldım. Mutluluğu her şeye değerdi."

 

ARTIK EV EKONOMİSİNE KATKI SAĞLIYORUM

 

 

Hayatında ilk kez iş hayatında yer aldığını belirten Esin Sarıkoç ise, "Çocukluğumdan beri el işi, dantel, oya yapıyorum. El işlerimin e-ticaret üzerinden bir gelir kapısı açacağı hiç aklıma gelmemişti. Nar Projesi ile kazandığım gelirle bu yıl üniversiteye giden oğlumun ve liseye giden kızımın eksiklerini ben tamamladım. Eşime ve aileme maddi anlamda destek oldum" ifadeleri kullandı.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık