sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3753
  • Euro 35.0988
  • GR ALTIN 2325.3
  • ÇEYREK 3826.3

Muhtarlar Günü

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle düzenlenen törene katılan Başkan Atila Aydıner burada yaptığı konuşmada, “Demokrasimizin temel taşı, aziz milletimizin fedakâr hizmetkârı tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü en kalbi duygularımla kutlarım.” dedi.

Muhtarlar Günü
  • 26 Ekim 2019, Cumartesi 13:04

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Bayrampaşa Suat Terimer Anadolu Lisesi’nde tören düzenlendi. Törene Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in yanı sıra Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile Bayrampaşa mahalle muhtarları katıldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan tören Atatürk anıtına çelenk konmasının ardından protokol konuşmaları ile sürdü.

Törende konuşan Başkan Aydıner, “Demokrasimizin temel taşı, aziz milletimizin fedakâr hizmetkârı tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü en kalbi duygularımla kutlarım. Hizmetlerimizin doğru zamanda doğru yere ulaşması açısından muhtarlar adeta bizim gözümüz, kulağımız oluyor.” dedi.

Öte yandan aynı günün akşamı muhtarların onuruna yemek verildi. Yemeğe Başkan Atila Aydıner'in yanı sıra Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve mahalle muhtarları katıldı.

BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK! BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK!

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık