sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3695
  • Euro 34.9725
  • GR ALTIN 2325.3
  • ÇEYREK 3825.7

Mobil uygulamalar İle belediye hizmetleri cepte

Arnavutköy Belediyesi IOS ve Android uygulamaları ile 7/24 mobil cihazlardan dünyanın her yerinden belediye hizmetlerine kolay erişim sağlanacak.

Mobil uygulamalar İle belediye hizmetleri cepte
  • 08 Ağustos 2019, Perşembe 13:31

Mobil uygulamalar özellikle mobil iletişim imkanlarının gelişmesi ile günümüzde yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu uygulamalar gerek kurumsal hizmetlerin kesintisiz sunulması gerekse bilgilendirme hizmetlerinin verilmesinde büyük katkı sağlamaktadır.

Teknolojiyi yakından takip eden belediyelerden olan Arnavutköy Belediyesi, geliştirdiği mobil uygulamayla vatandaşların birçok işlemi belediyeye gitmeden yapabilmesini mümkün kılıyor. Tüm belediyecilik işlemlerini akıllı telefonlar ve tabletler üzerinden gerçekleştirebilecek olan vatandaşlar, Arnavutköy Belediyesi mobil uygulamasında, vergi ödemelerini hızlı şekilde yaparak, güncel haberlere ve duyurulara anında ulaşabilecekler. Google Play Store ve Apple App Store’dan indirilebilecek olan uygulamada; Haberler ve Duyurular, Gelişmiş e-Belediye Hizmetleri, Kent Rehberi, Hizmet Rehberi, Etkinlikler, Ödeme Hizmetleri, Projeler, Nöbetçi Eczaneler ve Çek Gönder özelliği gibi birçok bilgi ve işlem vatandaşların hizmetine ücretsiz bir şekilde sunuluyor.

Gelişmiş interaktif E-belediye hizmetlerini sunan resmi mobil uygulama içerisinde yer alan ‘Çek Gönder’ modülü sayesinde vatandaşlar, interaktif olarak her türlü istek, öneri ve şikâyetlerini mobil cihazlarını kullanarak belediyeye ulaştırabiliyor. Bu modül sayesinde vatandaşlar, kurumun çalışmalarına kolaylıkla katkı sağlayabiliyor ve çalışmaların yönlendirilmesine yardımcı olabiliyor. 

HABERE AİT RESİMLER

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık