sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5095
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

MİNİKLER DOYASIYA EĞLENDİ

Bayrampaşa Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında organize ettiği tiyatro oyunu ile çocuklar doyasıya eğlendi.

MİNİKLER DOYASIYA EĞLENDİ
  • 20 Şubat 2020, Perşembe 22:27

Bayrampaşa Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında organize ettiği tiyatro oyunu ile çocuklar doyasıya eğlendi. Oyuna yoğun ilgi gösteren minikler büyük mutluluk yaşadı. Başkan Atila Aydıner de çocukların sevincine ortak oldu.

Bayrampaşa Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin kültür salonunda çocuklar için ‘Eşek Kulaklı Memiş’ isimli tiyatro oyunu düzenledi. Oyuna yoğun ilgi gösteren minikler büyük mutluluk yaşadı. Program boyunca doyasıya eğlenen çocukları Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de yalnız bırakmayarak onların sevincine ortak oldu.

“ÇOCUKLARI MUTLU ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Çocukları eğlendirmek ve mutlu etmek için yıl boyunca çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Başkan Aydıner, “Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızın her zaman mutlu olmasını arzu ediyoruz. Çünkü onlar mutlu olursa biz de mutlu oluruz. Sahnelediğimiz oyun ile yavrularımızın büyük mutluluk yaşadığını görmek bizleri de çok mutlu etti.” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık