sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

Meteorolojiden yağış uyarısı

Akdeniz, İç Anadolu'nun güneydoğusu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile bazı illerde yağış bekleniyor.

Meteorolojiden yağış uyarısı
  • 03 Mart 2019, Pazar 13:00

ANKARA(AA) Akdeniz, İç Anadolu'nun güneydoğusu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile bazı iller için yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün ülke genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Akdeniz, İç Anadolu'nun güneydoğusu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Konya ve Kırşehir çevrelerinde yağış öngörülüyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleriyle Doğu Anadolu Bölgesi'nde (Malatya, Elazığ ve Iğdır hariç) karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor.

İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyretmesi öngörülüyor.

Muhabir: Mehmet Fatih Erdoğdu


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık