sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3964
  • Euro 35.2048
  • GR ALTIN 2325.3
  • ÇEYREK 3827.1

Meşhed Milletvekili Kuddusi: İran'da milletvekillerinin yarısı rejimin yıkılmasını istiyor

İran Meclisi Meşhed Milletvekili Cevad Kerim Kuddusi, milletvekillerinin yarısının rejimin yıkılması için çaba gösterdiklerini öne sürdü

Meşhed Milletvekili Kuddusi: İran'da milletvekillerinin yarısı rejimin yıkılmasını istiyor
  • 09 Aralık 2018, Pazar 17:00

İSTANBUL (AA) İran Meclisi Meşhed Milletvekili Cevad Kerim Kuddusi, milletvekillerinin yarısının rejimin yıkılması için çaba gösterdiğini iddia etti.

Muhafazakar Direniş Cephesine yakınlığıyla bilinen Kuddusi, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, İran meclisindeki milletvekillerinin yarısının rejimin yıkılması için uğraştığını savundu.

Kuddusi, Meclisin yüzde 50si rejimin yıkılması peşinde. 2009 yılındaki fitne hareketinde de hedef rejimin yıkılmasıydı. Bugün meclisin yüzde 50'si perde arkasında fitne hareketine önderlik yapanları destekliyor. ifadelerini kullandı.

2009 yılı cumhurbaşkanlığı seçimlerinde reformist muhalif lider Mir Hüseyin Musevinin de adaylar arasında yer aldığı seçimleri muhafazakarların desteklediği Mahmud Ahmedinejad kazandı. Musevi seçimlerde hile yapıldığını öne sürdü. Bu kargaşa arasında meydana gelen sokak olaylarında resmi olmayan rakamlara göre 100den fazla kişi hayatını kaybetti. Musevi, her hangi bir adli kovuşturma olmaksızın olaylardan sorumlu olduğu gerekçesiyle 2011 yılından bu yana eşi Zehra Rahneverd ve eski Meclis Başkanı Mehdi Kerrubiyle ev hapsinde tutuluyor.

 

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık