sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5268
  • Euro 34.8501
  • GR ALTIN 2489.4
  • ÇEYREK 4094.7

Mavi bekleme alanlarıyla bisikletliler daha güvende

Beykoz Belediyesi, bisikletlilerin güvenli bir şekilde duraklamaları ve beklemeleri için ilçedeki trafik ışıkları önüne bisiklet alanları oluşturdu.

Mavi bekleme alanlarıyla bisikletliler daha güvende
  • 28 Ağustos 2019, Çarşamba 16:16

Sağlıklı yaşam, farkındalık ve alternatif ulaşım için Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın tarafından tasarlanarak ilçede hayata geçirilen bisiklet modeli projesine yönelik yol çizgileri bisikletliler için tekrar düzenleniyor.

Mevcut yasaya göre trafik hızı, saatte en çok 50 km/s olan yollarda düştüğünde bisikletler yolu araçlarla ortak kullanabiliyor. Üstelik ortak kullanımda yolda öncelik bisikletin oluyor.

Beykoz’da özellikle sahil şeridinde trafik ışıkları önüne hazırlanan mavi alanlar,  bisikletlerin güvenle beklemeleri ve sürücülerin kör alanlarında kalmamaları sağlanıyor. Bu alana yaklaşan seyir halindeki araba sürücüsünün bir metre öncesinden durmasıyla yoğunluk ve sıkışıklıkları azalan bisikletli sürücüler güvenli yolda toplanmış oluyor.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık