sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3323
  • Euro 35.0771
  • GR ALTIN 2285.6
  • ÇEYREK 3769.7

Kurban Satışları Başladı

Arnavutköy Belediyesi tarafından hem besicilerin hem de kurbanlık alacak vatandaşların hizmetine sunulan modern satış ve kesim alanında hazırlıklar tamamlandı.

Kurban Satışları Başladı
  • 04 Ağustos 2019, Pazar 0:48

Arnavutköy, Haraççı’da bulunan Kurban Satış ve Kesim Alanı’nda hazırlıklar tamamlandı. Modern ve donanımlı sabit çadırlarda, birçok ihtiyaca cevap verecek şekilde hizmet verecek kurban alanında satışlar 27 Temmuz’da başladı. 15 bin 30 metrekare alana kurulu olan, son teknolojiyle düzenlenmiş kesimhanelerin bulunduğu satış alanında; 2 Büyükbaş Kesim Alanı, 46 Padok, 5 Kamyon Servis Alanı yer alıyor. Ayrıca tesis içerisinde Polis bekleme noktası, Ambulans bekleme noktası, Veteriner, Zabıta, İbadethane, Tuvalet, Duş Alanı, Kafeterya, Büfe, İdari Ofis, Kayıt Ofisi ve Güvenlik alanı bulunmakta.

“Hijyenik ve güvenli”

Tesiste verilen hizmetten dolayı memnun olduğunu söyleyen besici Erkan Bulanık: “Tesis Türkiye’de belki de bir numara. 2017’den beri buradayım. Çoğu vatandaş burayı bilmiyor. Buraya gelip görenler bir daha tercih ediyorlar. Satışlar geçen seneye göre yükseliyor. Burada tam tesisatlı mezbaha var. Vatandaşlar hayvanları buradan alıp 100 metre ilerde kesim alanına götürebiliyor. Hijyenik ve güvenli. Bundan iyisi olmaz” ifadelerini kullandı.  

Kurban pazarının en küçük besicisi olan Muhammed Işık dedesine kurban satışında yardımcı olduğunu belirterek: “Burada genelde hayvanlara bakıyorum. Samana su tutuyorum. Satışta yardımcı oluyorum. Duş yerimiz, tuvaletlerimiz, abdesthanemiz ve mescidimiz var buralardan faydalanıyoruz” dedi.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık