sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.39
  • Euro 35.0934
  • GR ALTIN 2326.7
  • ÇEYREK 3828.1

Kentsel dönüşüm Yıldıztabya’da hızla yükseliyor

Türkiye’ye örnek olacak bir kentsel dönüşüm modeli Gaziosmanpaşa’da hızla yükselmeye devam ediyor. Sadece hak sahiplerinin sayısı kadar konut üretilen Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde Gaziosmanpaşalılar, yatay mimari esaslı ve mahalle kültürünü yansıtan dairelere kavuşuyor.

Kentsel dönüşüm Yıldıztabya’da hızla yükseliyor
  • 24 Ocak 2020, Cuma 16:30

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Gaziosmanpaşa’da başlatılan 4 bin 400 konutluk projenin ilk etabı olan Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğinde yürütülen proje kapsamında 246 konut ve 34 dükkân inşa ediliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un yakından takip ettiği ve Türkiye’de kentsel dönüşüme örnek teşkil edecek proje kapsamında sadece hak sahiplerinin daire sayısı kadar konut üretiliyor.

BOL OKSİJENLİ, FERAH VE SOSYAL YAŞAM ALANLARI İNŞA EDİLİYOR

Yatay mimari esaslı ve mahalle kültürünü yansıtacak olan Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, 30 adet 1+1, 210 adet 2+1 ve 6 adet de 3+1 daireden oluşuyor. Projede 34 dükkânın yanı sıra 141 araç kapasiteli açık otopark da bulunuyor. Proje alanı içerisinde ayrılan 7.500 m² yeşil alan ve dikilecek 400 ağaç ile vatandaşların bol oksijenli, ferah ve sosyal yaşam alanlarına kavuşması amaçlanıyor. Dairelerin 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK! BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK!

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık