sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3461
  • Euro 35.1203
  • GR ALTIN 2311.1
  • ÇEYREK 3801.9

Karatede Türkiye 3'üncülüğü Gaziosmanpaşa’nın

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası’nı genel klasmanda 3’üncü sırada tamamlamayı başaran Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü, 1 altın, 1 gümüş ve 4 bronz madalya ile en fazla kürsü gören takım oldu.

Karatede Türkiye 3'üncülüğü Gaziosmanpaşa’nın
  • 01 Eylül 2020, Salı 19:15

Normalleşme döneminin ardından düzenlenen ikinci karate müsabakası olan Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası, Sakarya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Fiziksel temas gerektirmeyen kata dalında düzenlenen turnuvaya 50 ilden 711 bayan, 1033 erkek sporcu katıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında organize edilen şampiyonada minik, yıldız, ümit, genç, 21 yaş altı ve büyükler kategorilerinde madalya dağıtıldı.

 

BÜYÜK BAYANLAR TAKIM KATA’DA GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ ŞAMPİYON

 

Şampiyonayı genel klasmanda 3’üncü sırada tamamlayan Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü 1 altın, 1 gümüş ve 4 bronz madalya ile kürsüye en fazla çıkan ekip olmayı başardı. Büyük Bayanlar Takım Kata dalı finalinde Sofuoğlu Karate Spor Kulübü’nü 24,82 puana karşılık 25,80 puan ile geçen Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü altın madalyanın sahibi oldu.

 

KÜRSÜYE GAZİOSMANPAŞALI SPORCULAR DAMGA VURDU

 

Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü Yıldız Bayanlar Takım Kata’da 2’nci olarak gümüş madalyanın sahibi olurken, Minik Bayanlar Takım Kata, Ümit-Genç Bayanlar Takım Kata, Ümit-Genç Erkek Takım Kata ve Büyük Erkekler Takım Kata dallarında 3’üncü olarak kürsüde yer aldı.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık