sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4327
  • Euro 35.5748
  • GR ALTIN 2327.6
  • ÇEYREK 3831.5

KALAMIŞ BUZZFEST

Kadıköy Belediyesi, 24 Aralık 2021 - 28 Şubat 2022 tarihleri arasında Kalamış Parkı alanında 500 m² alan üzerine kurulacak.

KALAMIŞ BUZZFEST
  • 08 Ocak 2022, Cumartesi 19:35

Kadıköy Belediyesi 24 Aralık 2021 - 28 Şubat 2022 tarihleri arasında Kalamış Parkı alanında 500 m² alan üzerine kurulacak. Buz Pisti alanı ile Kayma Yolu ve 200 m² Buz Kaydırağı projesi kapsamında her yaştan vatandaşımızı buz pistiyle ve buz sporlarıyla tanıştırma imkânı sağlamaktadır.

Kadıköy’ün Açık Hava Buz Pisti 24 Aralık 2021 Cuma günü kapılarını açtı. Buz Pisti, 28 Şubat 2022 Pazartesi gününe kadar 10.00 - 22.00 saatleri arasında açık olacak. 3 eğitici - 3 teknik personel eşliğinde 100 çift paten, 30 adet kask ücretsiz olarak tahsis edilecektir.

Hem yetişkinlerin hem de 4 yaş üstü çocukların yararlanacağı Buz Pisti, Kayma Yolu spor etkinliğinde her birey için bir seans 30 dakika olarak belirlenmiş olup, bu süre zarfında ilk 10 dakikası içerisinde katılımcılara toplu olarak paten kayma hakkında genel eğitim verilmektedir. Buz Kaydırağı alanında tek seansta 4 defa şişme botlarla kaydıraktan kayarak eğlenceli vakit geçirebilecek.

Buz Pisti tek seans ücreti 30 TL, Buz Kaydırağı tek seans ücreti 20 TL olarak belirlenmiştir. Seans ücreti kayıt sırasında alınacaktır. Kayıt olmasına rağmen katılmayan kişinin ücreti iade edilmeyecektir.

Kayıt ve kayıt kontrolü için kimlik ve HES kodu gösterimi zorunludur. Bir kişi aynı anda en fazla 2 seansa kayıt yaptırabilir. Bir kişi en fazla 4 bilet satın alabilir. Gün içerisinde 4’er saatlik periyotlar dahilinde seanslar açılacaktır. Kayıtlar aynı gün için seans sırasına göre alınmaktadır.

BUZ PİSTİ VE KAYDIRAK KURALLARI

  1. Alana girişlerde HES kodu sorgulaması zorunludur.
  2. BUZ PATENİ KAYMA RİSKİ, KAYAN KİŞİNİN KENDİSİNE AİTTİR. Meydana gelebilecek kazalardan Kurumumuz sorumlu değildir.
  3. Kask, dizlik, dirseklik, bileklik, eldiven vb. koruyucu malzemelerin kullanılması sakatlanma ve yaralanma riskini azaltmaktadır. Bu malzemelerin temini ve kullanılması kişinin kendi sorumluluğunda olup, 18 yaştan küçük olanların ailesinin sorumluluğundadır.
  4. Buz Pisti görevlilerinin vazifesi, sizin güvende olmanızı sağlamaktır. Görevlilerin sizi koruyabilmesi için onlara yardımcı olunuz ve onların sizlere gösterdiği doğrultuda hareket ediniz.
  5. Buz pateni kayarken diğer patencileri engelleyecek biçimde veya onları tehlikeye sokacak şekilde kaymak kesinlikle yasaktır.
  6. Buz üstünde veya buz kenarında oyun oynamak kesinlikle yasaktır.
  7. Buz Pistinde, eğer aksi bir talimat alınmadıysa saat yönünün tersine doğru kayılmalıdır.
  8. Buz pateni öğrenmeye yeni başlayanlar, buz kenarındaki boardların hemen yanında ve gerektiğinde boardlara tutunarak kaymalıdırlar.
  9. İki kişiden fazla kişinin birbirine tutunup kayması yasaktır.
  10. Buz pateni olmadan buza çıkmak yasaktır.
  11. Buz pateni kayanlar, kaydıkları süre boyunca kenarlarda duraklama yapmadan ilerlemedirler.
  12. Düşen patenci hemen ayağa kalkmalıdır.
  13. Herhangi bir zarara yol açan bir olay olursa görevlilere haber verilmelidir.
  14. Artistik paten hareketleri yapan patenciler pistin ortasını kullanmalıdırlar ve spin, jump gibi hareketleri yapmadan önce acemi patencileri ve oradaki diğer kayanları uyarmalıdırlar.
  15. Buz üzerindeyken yemek yemek veya herhangi bir şey içmek kesinlikle yasaktır.
  16. Patencilerin paten kayarken kucaklarında çocuk taşımaları, kamera, çanta, kulaklık vb. ile kaymaları yasaktır.
  17. Buz Pistinin kenarlarındaki boardların üzerine oturmak, yaslanmak veya eşya bırakmak yasaktır.
  18. Kartopu veya benzeri şeyler fırlatmak kesinlikle yasaktır.
  19. Buz üstüne çöp ve benzeri atıklar atmak yasaktır.
  20. Alkol, uyuşturucu veya herhangi bir sebeple bilinciniz ve refleksleriniz yavaşlamışsa Buz Pistine çıkmanız kesinlikle yasaktır. Böyle bir durumda görevlilere haber veriniz.
  21. Eğer kaymanız sona erdiyse, tarafımızca verilmiş patenleri iade ediniz, kendinize ait eşyalarınızı alarak mümkün olan en kısa zamanda alanı boşaltınız.
  22. Yukarıda belirtilen kurallara uyulması zorunludur. Aksi hallerde kurallara uymayanlar, görevliler tarafından pistin dışına davet edilecektir.
  23. Kurumumuz kaybolan veya çalınan eşyalardan sorumlu değildir.
  24. Oluşabilecek tüm diğer olaylarda genel kurallar geçerlidir.
  25. Buz Kaydırağında botlarımız bir kişiliktir. Botlara aynı anda birden fazla kişinin binmesi yasaktır.
  26. Botlara kucakta çocuklarla binilmesi  yasaktır.
  27. Botlara yüzükoyun binilerek kayılması yasaktır.
  28. Botlarda ayakta kayılması yasaktır.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık