sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4482
  • Euro 34.8403
  • GR ALTIN 2482.5
  • ÇEYREK 4080.3

İzmir Kuş Cenneti'nde gün batımı

Dünyanın en önemli sulak alanları arasında yer alan Gediz Deltası'ndaki İzmir Kuş Cenneti, başta flamingo ve pelikanlar olmak üzere ev sahipliği yaptığı 291 kuş türüyle ziyaretçilerine gün batımında eşsiz güzellikler sunuyor. 

İzmir Kuş Cenneti'nde gün batımı
  • 14 Kasım 2018, Çarşamba 0:38

İZMİR (AA) - Barındırdığı bitki ve hayvan türleri ile flamingo, pelikan, kuğu ve balıkçıl gibi çok sayıda kuşa ev sahipliği yapan İzmir Kuş Cenneti, ziyaretçilerine, özellikle gün batımında doyumsuz seyir keyfi yaşatıyor. 

Gün geceye dönerken deltanın sakinleri, güneşin kızıllığında seyrine doyumsuz güzel görüntüler oluşturuyor.

Dünyanın en önemli sulak alanları arasında yer alan, bu nedenle ulusal ve uluslararası koruma statülerine sahip Gediz Deltası'ndaki İzmir Kuş Cenneti, üreme ve yıl boyu yaşam merkezi olarak 291 kuş türünü barındırıyor.

Tuz üretiminin yapıldığı tuzla sahası, sazlıklar, otlak, sulak alanlar ile tarım alanların yanı sıra birçok ekosisteme ev sahipliği yapan deltada, çok sayıda kuş türü ile aralarında yabani atların da bulunduğu pek çok memeli türünü görmek mümkün.

Muhabir: Mahmut Serdar Alakuş

 

Muhabir Mahmut Serdar Alakuş

Yayınlayan Alperen Yurtoğlu

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık