sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5142
  • Euro 34.9599
  • GR ALTIN 2447.8
  • ÇEYREK 4027.5

IZETBEGOVIC'E 30. YIL DAVETİYESİ VERİLDİ

Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin başarılı ve çalışkan başkanı Muhammed Sancaktar yönetim kurulu üyeleri ile birlikte SDA parti başkanına 30. yıl davetiyesi verdi.

IZETBEGOVIC'E  30. YIL DAVETİYESİ VERİLDİ
  • 20 Ekim 2019, Pazar 17:40

Dernek yetkilileri ziyaret ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “ Derneğimizin kuruluşunun 30. yılı ve kültür merkezimizin açılışı münasebetiyle gerçeklestireceğimiz törene Bosna Hersek eski cumhurbaşkanı şuan ki SDA parti genel başkanı Sn. Bakir IZETBEGOVIC’i makamında ziyaret ederek davet mektubumuzu kendilerine takdim ettik.


Ziyaretimizden dolayı memnuniyetini belirten Sayın Bakir Izetbegović derneğimizin yapmiş olduğu faliyetleri yakından takip ettiğini ve bununla gurur duyduğunu belirtti. 


Açılış programımıza yoğun programına rağmen katılmaya çalışacağını iletti.


Derneğimizi temsilen ziyarete Başkanımız Sn. Muhammed Sancaktar, Başkan vekilimiz Sayın Hilmi Erdem, Genel sekreterimiz Sebahattin Demir, Başkan yardımcımız Sayın Şevket Haliloğlu ve Başkan yardıcımız Mehmet Olcay katılmıştır.”

HABERE AİT RESİMLER

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık