sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4821
  • Euro 34.9877
  • GR ALTIN 2438.1
  • ÇEYREK 4010.4

İSTANBUL'DA ETKİLİ KAR YAĞIŞI

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle trafik pek çok noktada durma noktasına geldi. Toplu taşıma araçlarıyla evlerine gitmeye çalışan vatandaşlar, bazı metro istasyonları ve metrobüs duraklarında izdihama neden oldu.

İSTANBUL'DA ETKİLİ KAR YAĞIŞI
  • 24 Ocak 2022, Pazartesi 23:26

İstanbul'da Meteorolojinin günler öncesinden uyarısını yaptığı yoğun kar yağışı, özellikle kentin batı ve kuzey ilçelerinde etkili olmaya başladı. Beylikdüzü, Başakşehir, Esenyurt, Avcılar, Sultangazi, Bağcılar, Güngören, Bakırköy, Arnavutköy, Beyoğlu ve Şişli'de etkisini artıran ve bazı noktalarda tipi şeklinde yağan kar, görüş mesafesini düşürdüğü için sürücüler araçlarıyla kara yollarında ilerlemekte güçlük çekti.

Kar yağışının yoğun olduğu noktalarda yollarda kalan bazı araçları vatandaşlar itmek zorunda kaldı. Bazı sürücüler ise daha fazla ilerleyemeyeceklerini fark edince araçlarını yolun kenarına park edip, yürüdü.

Başta Avrupa yakasının batı ve kuzey ilçeleri olmak üzere etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle çok sayıda otobüs ana arterlerde ve ara sokaklarda mahsur kaldı.

Beylikdüzü, Başakşehir, Esenyurt, Avcılar, Sultangazi, Bağcılar, Güngören, Bakırköy, Arnavutköy, Beyoğlu ve Şişli'de yolda kalan otobüsler nedeniyle özel araçlar da trafikte ilerlemekte zorluk çekiyor.

Mesai sonrası evlerine gitmeye çalışan çok sayıda İstanbullu, toplu taşıma araçlarından inerek yürümeyi tercih etti. TEM Otoyolu Mahmutbey, Gaziosmanpaşa Küçükköy mevkilerinde yollarına yaya şekilde devam edenlerin yolculukları görüntülere yansıdı.

Esenyurt'ta kar yağışı saat 21.30 itibarıyla devam ederken, D 100 Karayolu Haramidere Sanayi mevkisinde Büyükçekmece yönünde trafiğin durma noktasına geldiği görüldü.

Avcılar yönünde trafiğin yoğun olması dikkati çekerken, yokuş çıkmakta zorlanan araçlara vatandaşların yardım ettiği gözlendi.

Anadolu yakasında ise Çekmeköy'de akşam saatlerinden itibaren kar yağışı yeniden etkisini göstermeye başladı. Mimar Sinan ve Merkez mahallerinde ara sokaklar karla dolarken, araçların giriş çıkışı mümkün olmuyor. İlçede sabah saatlerinde temizlenen bazı ana yollarda yeniden beyaz örtü oluştu.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık