sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5628
  • Euro 35.0408
  • GR ALTIN 2425.3
  • ÇEYREK 3990.1

İSTANBUL’DA EN ÇOK PARKI OLAN İLÇE

“Çocuklara park yapmak istedim ve bunu da başardım. İstanbul’da en çok parkı olan belediyeyiz”

İSTANBUL’DA EN ÇOK PARKI OLAN İLÇE
  • 07 Ocak 2022, Cuma 19:19

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü… Söyleyecek Sözüm Var” söyleşilerinde gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Öğrencilerin “Başkan olduğunuzda ilk yapmak istediğiniz şey ne oldu?” sorusuna yanıt veren Başkan Kartoğlu, “Çocuklara park yapmak istedim ve bunu da başardım. İstanbul’da en çok parkı olan belediyeyiz” dedi.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Oyakkent Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin merak ettiği tüm soruları sorma fırsatı bulduğu söyleşide keyifli anlar yaşandı.

“Hayalim gerçek oldu”

Yoğun katılımla düzenlenen programda bir öğrencinin “Başkan olduğunuzda ilk yapmak istediğiniz şey ne oldu?” sorusuna cevap veren Başkan Kartoğlu, “Her çocuğumuzun parka rahat bir şekilde ulaşım sağlaması için park yapmak istedim ve bunu da başardım. İstanbul’da en çok parkı olan belediyeyiz. Park yapmak benim hayalimdi ve bu hayalime ulaştım. Bundan sonra sizin için, çocuklarımız için daha fazlasını yapacağız.” diye konuştu.

Başakşehirlilere özel tabiat parkı

Bir başka öğrencinin Şamlar Tabiat Parkı ile ilgili sorusunu da yanıtlayan Başkan Kartoğlu, “Şamlar Tabiat Parkımız, doğayı seven herkesin kullanımına açık. Parkımızdaki 5. Kapı ise sadece Başakşehirlilere özel bir alan. Buraya giderek ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Başkan Kartoğlu, ilçedeki tüm etkinliklere katılmaları yönünde tavsiyede bulunduğu öğrencilerle program sonunda hatıra fotoğrafı da çektirdi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık