sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5713
  • Euro 35.0275
  • GR ALTIN 2435.7
  • ÇEYREK 4007.9

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden İyi Kalplere Tam Not

İstanbul Büyük Şehir Belediyesin’den derneklere ilişkin ziyaret yapan heyet İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin faaliyetlerine tam not verdi.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden İyi Kalplere Tam Not
  • 12 Temmuz 2019, Cuma 20:22

Bayrampaşa’da 9 ay önce kurulan İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ne gelen heyet, derneğin çalışmaları ve faaliyetlerinden dolayı dernek yöneticilerini tebrik etti. Gerçekten topladığı tüm yardımları ihtiyaç sahiplerine dağıtan dernek, 9 ay gibi kısa süre içerisinde tam 14 faaliyet gerçekleştirerek büyük bir başarıya imza attı.


Heyet, yaptığı incelemede İyi Kalpler’in çok güzel işler yaptığını ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi olarak dernek için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Böyle güzel faaliyetler gerçekleştiren derneklere katkıda bulunmak İsteyen heyet, dernek hakkında notlarını alarak raporunu hazırlayacaklarını söyledi ve derneğe getirdikleri hediyeleri yönetim kuruluna takdim etti.


İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nden gelen yetkililer, İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin faaliyetlerinde kullandıkları İyi Kalpler Yelekleri’nden giyerek hatıra fotoğrafı çektirdi. 


Yetkililer, bu yeleği giyerek iyi kalpli olduğumuzu hissettik, bizler de şahsımız olarak görevimiz dışında sizlerin etkinliklerinde bu yelekleri giyerek aranıza canı gönülden katılmak isteriz, bu bizim için de gurur verici olur ifadelerini kullandılar.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık