sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5762
  • Euro 35.0169
  • GR ALTIN 2430.3
  • ÇEYREK 3998.8

İLÇELERDE KORONAVİRÜS TEMİZLİĞİ

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve on binlerce insanın ölümüne neden olan yeni tip koronavirüse karşı dezenfekte ve temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, bir yandan da ilçedeki cadde ve sokakları bir bir dezenfekte ederek vatandaşlara sağlıklı yaşam alanları sunuyor.

İLÇELERDE KORONAVİRÜS TEMİZLİĞİ
  • 28 Mart 2020, Cumartesi 19:30

Dünyada hızla yayılan ve şu ana kadar on binlerce insanın ölümüne neden olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede tüm imkânlarını seferber eden Bayrampaşa Belediyesi, dezenfekte ve temizlik çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. İlçedeki kamusal alanların tamamını dezenfekte eden belediye ekipleri, bir yandan da cadde ve sokaklarda dezenfeksiyon çalışması yürütüyor. Yenidoğan, Orta, Terazidere, Altıntepsi, Vatan, İsmetpaşa, Muratpaşa, Kartaltepe, Kocatepe, Yıldırım ve Cevatpaşa olmak üzere 11 mahalledeki toplam 884 cadde ve sokağın tamamı belirlenen program dahilinde bir bir dezenfekte edilerek vatandaşlara sağlıklı yaşam alanları sunuluyor.

ÖLÜ SAYISI 28 BİN OLDU
Türkiye dâhil onlarca ülkede görülen yeni tip koronavirüs hızla yayılmaya devam ediyor. Dünya genelinde koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle şu ana kadar 600 binden fazla kişi enfekte olurken 28 bin kişi de yaşamını yitirdi.

BAŞKAN AYDINER: EVİNİZDE KALIN
Twitter hesabından açıklama yapan ve vatandaşları evlerinde kalması konusunda uyaran Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner “Hep birlikte kurallara uyalım ve zorunlu olmadıkça evlerimizden dışarı çıkmayalım. Unutmayalım, koronavirüs alacağımız tedbirlerden güçlü değildir. Tedbirleri ne kadar sıkı tutarsak, tehdit o kadar zayıflar.” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

yukarı çık