sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5969
  • Euro 34.8651
  • GR ALTIN 2496.5
  • ÇEYREK 4106.9

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: Bütçe disiplini duruşundan sapma olmayacak

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Yıl sonu için ortaya koyduğumuz gelir ve faiz dışı fazla hedeflerimizden, bütçe disiplini duruşumuzdan sapma olmayacaktır." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: Bütçe disiplini duruşundan sapma olmayacak
  • 01 Kasım 2018, Perşembe 0:18

 

 

ANKARA (AA) - Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Vergi Denetim Kurulu (VDK) Strateji Değerlendirme Toplantısı'nı gerçekleştirdiklerini bildirdi. Çok daha mükellef odaklı, etkin, hızlı ve daha adaletli denetim süreçlerini temin etmeyi hedeflediklerini vurgulayan Albayrak, bu doğrultuda konulan hedeflere ulaşmak ve istenilen reformları hayata geçirmek için VDK'yi yeniden kurgulayacaklarını kaydetti.

Bugün, otomotiv, beyaz eşya, ticari araç, mobilya ve konut sektörülerinde bir dizi KDV ve ÖTV indirimlerini başlattıklarını duyuran Albayrak, 6 başlıkta uygulanacak indirimlerle Enflasyonla Topyekun Mücadeleye, ekonomide dengelenmeye ve istihdama destek vermeyi amaçladıklarını belirtti.

Albayrak, yıl sonu için ortaya koydukları gelir ve faiz dışı fazla hedeflerden, bütçe disiplini duruşundan sapma olmayacağının altını çizerek, "Ekim ayı rakamlarını da dikkate aldığımızda, 2018 yılı için koyduğumuz yüzde 1,9'luk bütçe açığı/GSYH oranı hedefimizi gerçekleştireceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Mehtap Yılmaz

ekonomi, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter, Vergi Denetim Kurulu

Muhabir Mehtap Yılmaz

Yayınlayan Mehmet Akgün

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık