sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.6015
  • Euro 34.8526
  • GR ALTIN 2496.6
  • ÇEYREK 4107.1

‘HAYIREVİ’ YİNE YÜREKLERİ ISITTI

Türkiye’deki sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Bayrampaşa Belediyesi’nin Hayırevi, havaların soğumaya başlamasıyla birlikte ilçedeki ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşlara kışlık kıyafet yardımı yaptı.

‘HAYIREVİ’ YİNE YÜREKLERİ ISITTI
  • 29 Kasım 2018, Perşembe 0:56

Türkiye’deki sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Bayrampaşa Belediyesi’nin Hayırevi, havaların soğumaya başlamasıyla birlikte ilçedeki ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşlara kışlık kıyafet yardımı yaptı. Hayırevi’nin yeni yerinde, kıyafetleri yaşlılara hediye eden Başkan Atila Aydıner, “7’den 70’e tüm Bayrampaşalı’ların gönüllerinde var olabilmenin mücadelesini veriyoruz” dedi.

Belediyenin alt katındaki yeni yerinde, yeni görünümüyle hizmet vermek için gün sayan Bayrampaşa Belediyesi Hayırevi, havaların soğumaya başlamasıyla birlikte ilçedeki ihtiyaç sahibi yaşlılara kışlık kıyafet yardımı yaptı. Eşi Melahat Aydıner ile birlikte kışlık kıyafetleri vatandaşlara hediye eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Proje ve hizmetlerimiz ile 7’den 70’e tüm Bayrampaşalı’ların gönüllerinde var olabilmenin mücadelesini veriyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatıyoruz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz ve Hayırevimiz eliyle yılda yaklaşık 7 bin ailenin tüm ihtiyacını karşılıyoruz” ifadelerini kullandı.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık