sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

HALKIN İÇİNDE, HALK İLE İÇ İÇE BİR BAŞKAN

Göreve başladığı günden bu yana hayata geçirdiği dev projelerle Bayrampaşa’yı 2023’e hazırlayan Başkan Atila Aydıner, ilçedeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek onların taleplerini yerinde almaya devam ediyor.

HALKIN İÇİNDE, HALK İLE İÇ İÇE BİR BAŞKAN
  • 28 Ekim 2018, Pazar 21:36

“BAYRAMPAŞA’YI PROJELERLE   BÜYÜTÜYORUZ”
Güler yüzlü belediyecilik felsefesi ile hareket eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ekibiyle birlikte, ilçedeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor. Mahalle mahalle, sokak sokak gezerek talepleri yerinde alan Başkan Aydıner, vatandaş odaklı çalıştıklarını belirtiyor. Vaat ettikleri ‘ileri belediyecilik’ projelerini bir bir hayata geçirdiklerinin altını çizen Başkan Atila Aydıner, “Yönetimdeki temel ilkemiz herkesin görüşüne yer vermek. Proje ve hizmet üreterek Bayrampaşa’yı daha da büyütmek. Biz her daim halkımızın ve esnafımızın içinde olmak durumundayız. Vatandaşımın ve esnafımın bir sıkıntısı varken, benim rahat etmem mümkün değil. Bayrampaşa halkının hizmetkârı olmak benim en büyük mutluluğum. Çok çalışarak, çok üreterek hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. 2023 hedeflerimiz artık uzak değil. El ele, gönül gönüle bu hedeflere doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Tek arzumuz var. O da Bayrampaşalı’ların daha konforlu, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi” dedi.


“BÜYÜK SEVGİYLE KARŞILANIYOR”
Ziyaretler sırasında, ‘kapımız da gönlümüz de herkese açık’ vurgusu yapan Başkan Aydıner, gittiği her yerde büyük sevgiyle karşılanıyor. Başkan Aydıner’in ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlar, “Belediye Başkanımız Atila Aydıner’i çok sık görüyoruz, ona kolay ulaşıyoruz ve her türlü sıkıntımızı hiçbir aracı olmadan doğrudan kendisine iletebiliyoruz. Sunduğu hizmetlerden de oldukça memnunuz” sözleriyle düşüncelerini dile getirdiler.

HABERE AİT RESİMLER

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık