sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5549
  • Euro 34.863
  • GR ALTIN 2428.6
  • ÇEYREK 3994.9

GÜNDÜZLÜ ENGELLİ BAKIM MERKEZİ BAYRAMPAŞA’DA AÇILDI

Engelli vatandaşlara ve ailelerine yönelik bir dizi çalışma yürüten Bayrampaşa Belediyesi, şimdi de ‘Gözünüz arkada kalmasın, onlar artık bize emanet’ sloganıyla Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi’ni hizmete sundu.

GÜNDÜZLÜ ENGELLİ BAKIM MERKEZİ BAYRAMPAŞA’DA AÇILDI
  • 22 Şubat 2019, Cuma 5:03

Kayıt kabul işlemlerine başlayan Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi, Muratpaşa Mahallesi Ahmet Sarıoğlu Parkı'nın içinde hizmet veriyor. Engelli vatandaşların keyifle vakit geçirebileceği 2 katlı merkezde engellilerin tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Aileler, gönül rahatlığı ile engelli çocuklarını ya da yakınlarını merkeze günübirlik bırakabiliyor. Öte yandan bakım merkezinin bulunduğu parkın da  'Engelli Parkı'na dönüştürülmesi planlanıyor.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık