sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5438
  • Euro 34.8159
  • GR ALTIN 2432.9
  • ÇEYREK 4002.9

Göztepe'de Kemal Özdeş dönemi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de teknik direktör Kemal Özdeş ile 2,5 yıllık sözleşme imzalandı. Özdeş, daha sonra takımla ilk antrenmanına çıktı.

Göztepe'de Kemal Özdeş dönemi
  • 12 Aralık 2018, Çarşamba 4:03

 

İZMİR (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de Bayram Bektaş'ın istifası sonrası boşalan teknik direktörlük görevine, Kemal Özdeş getirildi.

Göztepe Kulübünden yapılan açıklamada, anlaşma sağlanan teknik direktör Kemal Özdeş'le 2,5 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Özdeş takımla ilk antrenmanına çıktı

Spor Toto Süper Lig'de 14 Aralık Cuma günü Bursaspor'u konuk edecek Göztepe, yeni teknik direktörü Kemal Özdeş yönetiminde ilk çalışmasını yaptı.

Adnan Süvari Tesisleri'nde teknik direktör Kemal Özdeş yönetiminde gerçekleşen antrenmanın ilk bölümünde pas çalışması yapan sarı-kırmızılı futbolcuların, ikinci bölümde dar alanda çift kale maç oynadıkları belirtildi.

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan Hakan Çinemre ile Adama Traore'nin yer almadığı antrenmanda, Deniz Kadah, Kerem Atakan Kesgin ve Axel Ngando'nun takımdan ayrı çalıştığı ifade edildi.

Özdeş'in teknik ekibinde ise Murat Duman, Murat Aslan, İsmail Özünal, Tolga Özgen, Shay Nahmias ve Suat Arıcan'ın yer aldığı bildirildi.

Muhabir: Ali Korkmaz

 

spor

Muhabir Ali Korkmaz

Yayınlayan Zeynep Özbay

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık