sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5949
  • Euro 34.8273
  • GR ALTIN 2511.1
  • ÇEYREK 4138.4

Gönüllü Temizlik Elçileri İşbaşında

Temiz bir çevre konusunda duyarlılık oluşturmak isteyen Gaziosmanpaşalı Minik Temizlik Elçileri, ellerine aldıkları süpürge ve faraşla ilçenin sokaklarında temizlik yaparak, vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Gönüllü Temizlik Elçileri İşbaşında
  • 20 Ekim 2018, Cumartesi 19:40

Gaziosmanpaşa Belediyesi, hayata geçirdiği ‘Temizlikte Farkındalık Çocuklukta Başlar’ projesini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda ilçe genelindeki tüm okullarda, temiz ve güzel bir çevrenin oluşmasında farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilerle birlikte etkinlikler düzenleniyor.

Düzenlenen programda ‘Çevre Sağlığı’ konulu seminerler gerçekleştiriliyor, ardından çocuklar ellerine aldıkları süpürge ve faraşla temizlik yaparak vatandaşlara uyarılarda bulunuyor.

7-12 yaş arasındaki öğrencilerde çevre bilincini oluşturmak ve çevreye duyarlı bir toplum yetiştirmek amacıyla düzenlenen etkinliğin 5.si Barbaros Hayrettin Paşa İlkokulu ve Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. Öğrenciler ve velilerle gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, kendilerine tahsis edilen kıyafetlerle cadde ve sokakları temizleyerek vatandaşlara uyarılarda bulundu. Davranışlarıyla yetişkinlere  örnek olan minik öğrencilere Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da eşlik etti.

Esnaflara ve vatandaşlara çevre temizliği temalı broşürler de dağıtan Minik Temizlik Elçileri ‘’Daha temiz bir Gaziosmanpaşa için biz de varız’’ dedi.

HABERE AİT RESİMLER

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık